AK Partili Kayatürk'ten Hasta Ziyareti

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, beraberindeki partililerle hastaları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu ve yönetim kurulu üyeleriyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ni ziyaret etti. Burada sağlık çalışanlarıyla bir araya geldikten sonra hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden Burhan Kayatürk, onlarla tek tek ilgilenerek karanfil verdi. Hasta ve hasta yakınlarının bir şikayetleri veya isteklerinin olup olmadığını sorarak ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Kayatürk, "AK Parti heyeti olarak hastalarımızı ziyaret etmek istedik. AK Parti hükümetleri olarak Van’da sağlıkta devrim niteliğinde işlere imza attık, atmaya devam ediyoruz. Bugün de hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Barış ve kardeşliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bir zamanda, birleştiriciliği kullanmamızın tam zamanıdır. Bu duygularla tüm milletimizin ve Van'daki hasta ve hasta yakınlarına acil şifalar dilerim” dedi.
AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda ise, AK Parti heyeti olarak hastanede yatan hastaları ziyaret etmeyi kararlaştırdıklarını belirterek, “Hastanede yatan tüm hastalarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik. Bizlerden bir istekleri olup olmadığını sorduk. Hastalarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek bizler için yeterli oldu. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme