AK Parti yönetim kurulu toplantısı yapıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Abdulahat Arvas'ın başkanlığında, partinin haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
İl binasında gerçekleştirilen toplantıya Arvas’ın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Zerrin Alpaslan, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gültepe, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Başkan Arvas, partinin hedefleri ve çalışmalarına dair önemli bilgiler paylaştı. Arvas, "Halkımıza hizmet etme amacıyla yola çıktık. Bu doğrultuda, her geçen gün daha fazla çalışarak, Van’ın kalkınmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi. Ayrıca, yerel ve genel siyasetteki gelişmelerin partinin hedefleri doğrultusunda nasıl şekilleneceğine dair değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıda, ilçe başkanları ve komite üyeleri, kendi bölgelerinde gerçekleştirdikleri projeler ve faaliyetler hakkında bilgi sundu. Arvas, bu projelerin önemine vurgu yaparak, "Her bir projemiz, toplumun ihtiyaçlarına cevap verme ve halkımızla daha güçlü bir bağ kurma amacını taşımaktadır" ifadelerini kullandı. Ayrıca, yaklaşan seçim sürecine yönelik stratejilerin de ele alındığı toplantıda, partinin seçim koordinasyon çalışmalarının hızlandırılması gerektiği vurgulandı.
Toplantının sonunda, katılımcılar arasında fikir alışverişinde bulunuldu ve ortak hedefler belirlenerek, bu hedeflere ulaşmak için izlenecek yollar tartışıldı. Arvas, "Birlikte çalışarak daha güçlü olacağız. Her bir üyemizin katkısı bizim için çok değerli" diyerek toplantıyı sonlandırdı.