AK Parti Van milletvekilleri mazbatalarını aldı

14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde AK Parti milletvekili seçilen Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Yeni yasama yılı 28. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Van’ı temsil edecek AK Parti milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki partililerle adliye sarayındaki İl Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını teslim aldı. Van milletvekilleri Kayatürk ve Türkmenoğlu, daha sonra adliye binası önünde açıklama yaptı.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, mecliste Van’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Kayatürk, “Milletimiz ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bize muhteşem bir gün yaşattı. Bugüne kadar bütün seçimler önemli olmuştu ama Cumhurbaşkanlığı seçimleri daha çok önemlidir. Her seçimi kazandığımızda sevindik ama Pazar günkü seçimin sevinci bir başka oldu. Bizler bu seçimi ‘yüz yılın seçimi’ şeklinde nitelendirdik. Bu yüzden Allah'a hamd ediyoruz ve halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Halkın teveccühüyle iki AK Partili milletvekilinin Van’ı temsil etmek için seçildiğini dile getiren Kayhan Türkmenoğlu, parlamentonun büyük çoğunluğunu kazandıklarını söyledi. Türkmenoğlu, hem milletvekilliği hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendilerini destekleyen Van halkına teşekkür etti.

Çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Emre Güray, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde güzel bir sonuç elde ettiklerini belirterek, bu vesileyle tüm Van halkına teşekkürlerini iletti.iha

 

 

Bakmadan Geçme