AK Parti Van İl Başkanlığ 2020 Yılını Değerlendirdi

2020 değerlendireme toplantısına Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Milletvekilleri MKYK Üyesi, Osman Nuri Gülaçar, Abdullahad Arvas, İrfan Kartal, İl Koordinatörü Alaattin Parlak, İlçe Teşkilat Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Vansesi Haber Merkezi

Ak Parti Van İl Başkanlığının telekonferans yöntemiyle 2020 değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

"45 bin  yeni üye çalışmasını yaptık"

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, ’’ Covid-19 sürecinin başlamasıyla birlikte dijital ortamda 48 bin vatandaşımıza ulaştık. İrtibat kurduğumuz bu grup tamamıyla 65 yaş üstü olan büyüklerimizdi. Ayrıca 80 bin sms ile halkımıza ulaşarak her daim yanlarında olacaklarımızı söyledik. Kadın Kolları vasıtasıyla 16 bin kişiyle bir araya geldik. Ülkemizde Covid-19 salgınının baş göstermesi üzerine şehrimizin her bir köşesine Gençlik kollarımız aracılığıyla salgından korunma ilanlarını astık. Saydığım bu çalışmaları Mart ve Haziran ayları içerisinde gerçekleştirdik. Salgın yasaklarından sonra normalleşme döneminde yani Haziran ayı itibari ile yüz yüze görüşmelerimizi icra ettik. Bu arada Türkiye'de bir rekor kırarak 45 bin  yeni üye çalışmasını yaptık.  2021 yılının  Ak Parti için  altın yılı olacağını belirten Türkmenoğlu, Allah’ın izniyle  Covid-19 hastalığını bertaraf ettikten sonra  aktif saha çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yaparak  halkımızla gönül köprülerimizi kuvvetlendireceğiz. Konuşmasını sonunda 2020 yılında yapılan başarılı çalışmalarla ilgili olarak başta İl Koordinatörümüz Alaattin Parlak beye, Milletvekillerimize, İlçe başkanlarımıza, Belediye başkanlarımıza ve cefakar  teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.   

"Van eylem planını Şubat ayı içerisinde hayata geçireceğiz"


 İl Koordinatörü Alaattin Parlak da , "Öncelikle TBMM Bütçe görüşmeler yapan büyük çalışmalar yapan 3 Milletvekilimize teşekkür ediyorum.2021 yılında neler yapılacağı ilerleyen günlerde konuşacağız. 2021 yılı partimiz için önemli bir yıldır. 2023 yılı hazırlığını şimdiden başlatıp 81 İl için hazırlayacağımız eylem planıyla Allah’ın izniyle 2023 seçimlerini zaferlerle neticelendireceğiz. Van özelinde hazırlığını yaptığımız eylen planını Şubat ayı içerisinde hayata geçireceğiz. Van İl teşkilatlarımızın yaptığı   başarılı çalışmalar için Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu nezdinde teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum’’ konuşmasını yaptı. 

"Her yönüyle teşkilatımızın yanındayız"
 Van Milletvekili MKYK üyesi Osman Nuri  Gülaçar, "2020 yılı çalışmalarında cumhurbaşkanımızın övgüsüne mazhar olan Van İl teşkilatına teşekkür ederek her yönüyle teşkilatımızın yanındayız. Bütçe görüşmeleriyle ilgili olarak bilgi veren Gülaçar Covid-19 hastalığı aşı vurulması ve alınan koruma tedbirleriyle Allah’ın izniyle Nisan ayı sonunda bitecektir" dedi. Konuşmasına, bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanıyla birlikte siyaset yapmanın kendisine verdiği huzur, güven ve mutluluğu dile getiren Gülaçar, bizler her zaman Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda siyaset yapan milletvekilleri olarak çok gururluyuz. Mutluyuz. Allah’a şükürler olsun ki böylesi bir zaman da siyaset yapıyoruz ifadelerini kullandı. 


Milletvekili İrfan Kartal konuşmasında  Van teşkilatının 2020 çalışmalarında gösterdiği performans için teşekkür ettiği konuşmasında bütçe görüşmelerinin hayırlı olmasını diledi ve salgın hastalığa karşı halkımızın ve teşkilat mensuplarımızın dikkatli davranış göstererek hastalığın atlatılmasına yardımcı olmasını istedi.

"Harama ve çamura bulaşmadan siyaset yapıyoruz"

 Van Milletvekili Abdulahad Arvas  da konuşmasında şunları söyledi:  "Van yapılan ve  yapılacak yatırımlarla ilgili olarak kendilerinin Ankara’da 3 milletvekili olarak çalışmalar yaptıklarını, tarım ve hayvancılık, turizm, sağlık, enerji ve madencilik alanlarında önemli kararlar aldırdıklarını ve bunlara dayalı yatırımların hızla sürdüğünü belirtti. Erciş başta olma… üzere Çaldıran ve diğer ilçelerimize yapılan hasthaneler en kısa sürede faaliyete geçecektir. Van'ın gelişmesi ve büyümesi işsizliğin azaltılarak yok edilmesini sağlar, bizler Van milletvekilleri olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Van’ı tarım ve hayvancılığın merkezi yaptık. Bu çalışmalarımızı basınla ve kamuoyuyla her zaman paylaştık Van kamuoyu bizlere teşekkür ederken aracı kurumlarımızın temsilcileri bizlere teşekkür dahi etmediler. Ayrıca Türkiye çapında jeotermal sanayine uygun olan 14 kentin arasına çabalarımızla Van’da dahil ettik. Bundan böyle jeotermal sanayi Van’da gelişecektir. Milletimizin emanetine zarar vermeden, harama ve çamura bulaşmadan siyaset yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.".

 Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman belediye çalışmalarından örnekler vererek gönül belediyeciliğinin ilkeleri doğrultusunda hemşerilerimize hizmete devam edeceğiz dediler.
İl tanıtım ve medya başkanlığı tarafından yapılan konuşmada ise, gerek milletvekillerimizin Ankara çalışmalarının ve gerekse belediye başkanlarımızın çalışmaların, ancak İl Başkanlığının Web sitesi, facebook, Twitter ve instagram hesaplarına bildirilmesiyle topluma aktarılmasının faydalarından bahsetti. İletişimin basından önce, il Başkanlığı hesapları üzerinden paylaşılmasının 2021 yılı için olmazsa olmaz olduğunu belirten medya başkanlığı hesap takiplerinin iyi sonuç doğuracağını söyledi. 
Kapanış konuşmasında söz alan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Covid-19 salgını sebebiyle vefat edenler için Fatiha okutarak katılımcılara teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme