• Haberler
  • Güncel
  • AK Parti Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi

AK Parti Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi

Ak Parti Van İl Başkanlığı tarafından Edremit yolu üzerinde bulunan Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programı yoğun ilgi gördü.

Ak Parti Teşkilatı'nın bayramlaşma programına; Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkanı Abdulahat Arvas, STK temsilcileri, dernek başkanları, bazı siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan İl Başkanı Abdulahat Arvas, bayramın Filistin ve Gazze halkının kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu.

Ak Parti Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi

Arvas, Van'ın güzel bir şehir olması için iktidar partisi olarak çabaladıklarını söyleyerek, bundan sonra gerçekleşecek yatırımların takipçisi olacaklarını anlattı.

Terörsüz Türkiye konusunda da değerlendirmelerde bulunan Arvas, terör olaylarının bitmesini istemeyen odakların bulunduğunu dile getirdi.

Kendilerinin muhabbet sevdalıları olduğuna dikkat çeken Başkan Arvas, başta CHP olmak üzere muhalefet partilerinin de kardeşlik projesine destek vermesini istedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Ak Parti MDK Üyesi Av. Zahir Soğanda, partililere  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek, tüm ülke ve Vanlıların Erdoğan'a ihtiyacı olduğunu söyledi.

Ak Parti Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi

Soğanda, konuşmasında Filistin'e soykırım uygulayan İsrail'e de tepkilerini dile getirdi.

Daha sonra söz alan Ak Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, geleneksel bayramlaşmalarının sürdüğünü söyleyerek, bugün de çok yoğun bir katılımın olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

'Çözümde yer almayanların, sorunların parçası olduğu' sözünü hatırlatan Türkmenoğlu, kentin sorunlarının çözümünde gayret edeceklerini dile getirdi.

Türkmenoğlu, geçmişte ve bugün partinin tüm kademelerinde yer 

alan herkese teşekkürlerini iletti.

Türkmenoğlu'nun ardından konuşan Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti davasına layık olmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, dünyanın neresinde görev yaparlarsa yapsınlar, kendileri için esas görevin Van'ın meselelerini çözmek olduğunu anlattı.

İran'ın Van için önemli bir komşu ülke olduğunu ifade eden Kayatürk, bu avantajı iyi değerlendirmek için çalıştıklarını, bu anlamda Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun da gayretlerinin herkesçe bilindiğini belirterek, kendisine teşekkür etti.

Terörsüz Türkiye konusunda da konuşan Kayatürk, Bahçeli'nin başlattığı, İmralı'nın sıcak yaklaştığı, Cumhurbaşkanı'nın sahiplendiği kardeşlik projesine herkesin destek çıkması gerektiğini kaydetti.

'Bu memlekette yaşayan herkesin eşit haklar çerçevesinde yaşaması gerektiği' düşüncesiyle hareket ettiklerini belirten Kayatürk, dünyada Türkiye'nin savaşların bitmesi noktasında barış rolü oynadığını söyledi.

Savaşların devam etmesine karşı olduklarını anlatan Kayatürk, özellikle İsrail’in Filistin’e uyguladığı soykırımı lanetlediklerini dile getirdi.
 Programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı da okundu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme