AK PARTİ START ALDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı  Kayhan Türkmenoğlu, 2023 hedefleri doğrultusunda ilk startını Hacıbekir mahallesinde verdi.

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Çohaz, Osman Türkmen, Ferhat Atacan, Sinan Başak, İpekyolu İlçe Başkanı Ethem Görgülü, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti mahalle başkanı Cihat Özer, Hacıbekir mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Türkmenoğlu ve beraberindeki heyeti Hacıbekir mahalle muhtarı Fazıl Kurt, Marinüs aşireti kanaat önderlerinden Fethi Kurt, muhtarlık azaları Fikri Şeker, Tayyip Biçer ve farklı aşiretlere mensup temsilciler karşıladı.

7. İl kongresi sonrası 2023 vizyonu doğrultusunda çalışmalarına start veren  başkan Türkmenoğlu, Hacıbekir mahallesi muhtarı Fazıl Kurt, muhtarlık heyeti ve mahalle sakinlerini dinledi. AK Parti’ye verilecek her bir desteğin yedi düvele karşı mücadele veren dünya lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verildiğinin altını çizen Türkmenoğlu,  AK Parti’ye verilen desteklerle Türkiye insanının refah, huzur ve güvenliği konusunda büyük Türkiye projesinin daha kısa sürede hayata geçeceğini belirtti.

“GÜÇLÜ BİR VAN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’DİR!”

Bunun üzerine İl Başkanı Türkmenoğlu, Mahalli idareler konusunda halkın talep ve arzularını karşılayamayan siyasi partilere verilen her oyun Van’ın vizyonuna aykırı olduğunu vurgulayarak “geçmiş yönetimin belediye kaynaklarını vatandaşımıza hizmet yerine LGBT dernekleri ve dağ kadrosuna aktardığını, kayyum belediyelerinden şikayetçi olanların halka söyleyecek sözleri olamaz. Vatandaşa geçmişte hizmet götürmeyenlerin sözlerine itibar edilmemelidir.

Ak Belediyecilik Türkiye’nin yüz akıdır. Güçlü bir Van, güçlü bir Türkiye demektir! Bu sebeple Vanlı hemşehrilerimizin büyükşehir belediyesi başta olmak üzere bütün belediye başkanlıklarını AK Parti’ye emanet etmelerinin vakti gelmiş  geçiyor ifadelerini kullanarak, bu mahallede doğmuş, büyümüş ve ekmeğini yemiş bir kardeşiniz olarak gelin hep beraber gönül birliği yapalım. Sizler bizlerle birlikte olduğunuz sürece daha güçlü bir Van ve daha güçlü bir Türkiye olacağız. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda partimize vereceğiniz destek siz halkımıza hizmet olarak geri dönecektir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten Türkmenoğlu, bugün küresel güçler, siyonist lobi, Avrupa devletleri ve Amerika Birleşik Devletleri Cumhurbaşkanımıza karşı akıl almaz bir saldırı başlatmışlardır. İçeride kendilerine destek veren siyasi güçlere karşı da Van halkının sayın Cumhurbaşkanımızın yanında el ele vererek, AK Parti idealleri ile buluşup 2023 hedeflerine ancak böylelikle ulaşacağını söyledi.

SİZİN DOĞRULARINIZIN YANINDA OLACAĞIZ!

Hacıbekir Mahallesi muhtarı Fazıl Kurt ise, şimdiye kadar yerel yönetimlerden beklediğimiz hizmeti alamadık. Bugün mahallemizi ziyaret eden ve sorun ve taleplerimizi dinleyen AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve teşkilatının bu ilgisi bizi gayet memnun etmiştir. Halk olarak yaptığınız her doğrunun yanında olacağımızı bilmenizi isteriz diyerek, mahallelerine ait geçmişten bugüne devreden sorunların çözülmesi noktasında destek istedi.

İl Başkanı Türkmenoğlu kendisine ve heyetine gösterilen sıcak ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini dile getirerek, kendisini ziyarete gelen 11 yaşında ki Pervin Kurt’a salgın sebebiyle hijyen paketi hediye ederek mahalleden ayrıldı.

Bakmadan Geçme