AK Parti ilçe adaylarını açıklıyor

AK Parti İl Başkanı Emre Güray, ilçe belediye başkan adaylarını 7 Şubat Çarşamba günü açıklayacaklarını belirtti.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti, ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk ve partililerle birlikte vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasından sonra seçim çalışmalarına ağırlık verecek.

AK Parti İl Başkanı Emre Güray, ilçe belediye başkan adaylarının Uygulama otelinde kamuoyuna açıklanacağını belirterek, “Uygulama otelinde 7 Şubat Çarşamba günü aday tanıtım saati belirlendiğinde teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza bildirilecektir. Çarşamba günü 13 ilçe belediye başkan adayımız belirlendikten sonra AK teşkilatlar olarak çok güçlü şekilde sahada olacağız” dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için AK Parti’den Abdulahat Arvas, DEM Parti’den Abdullah Zeydan, Neslihan Şedal, Yeniden Refah Partisi’nden Dr. Abdullah Sadıksoy, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Şükrü Şahar, Bağımsız aday İdris Ahi yarışırken, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi önümüzdeki günlerde adaylarını açıklayacak.

KAYNAK: VANSESİ HABER EVREN DOĞRUER
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme