AGD’den kardeşlik yarışması

Anadolu Gençlik Derneği tarafından kardeşlik konulu kısa film yarışması düzenliyor. Yarışmada birinci olanlara çeşitli hediyeler verilecek.

Vansesi Haber Merkezi

Anadolu Gençlik Derneğin tarafından düzenlenecek olan kardeşlik konulu kısa film yarışmasına 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler www.agd.org.tr adresinden detaylı olarak bilgi alabilecek.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Liseler komisyonu Başkanı Kadir Kaya, “Gayet sıkıntılı ve zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde, liseli öğrencilerimize yönelik KARDEŞLİK ana temalı düzenliyoruz. Türkiye Genelindeki Özel ve Resmi Liseli  9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerin katılacağı yarışama başvuruları başladı. Son Başvuru tarihi ise 13 Mayıs 2016 Cuma günü olacak, yarışma sonuçları 20 Mayıs 2016 Cuma günü açıklanıp ödüller 28 Mayıs Cumartesi Günü yapılacak İstanbul’un fethi programında takdim edilecektir. Van ilinde bulunan liseli gençlerimizin bu yarışmaya katılıp en güzel kardeşlik mesajımızı vereceğinden eminim” dedi.

Yapılan açıklamada, “Çekilen Film için teslim edilecek belgeler şu şekildedir; Film ekibinde yer alan tüm öğrencilerin bilgileri (ad, soyad, il, ilçe, Doğum tarihi, okul, sınıf, telefon, ve imza) Öğrenci belgeleri (filmde oynayan öğrencilerin okul müdürü tarafından imzalı öğrenci belgeleri) Çekilmiş olan eserin 2 adet DVD kopyası (üzerinde filmin adı, yönetmeni ve yönetmeninin okulu yazılmalıdır.) Filmin Künyesi (ayrıca filmin sonuna da eklenecektir.) Yönetmenin özgeçmişi ve fotoğrafı, İletişim ve Teslim Edilecek Belgeler için Adres: Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez Liseler Komisyonu, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No:184 Dikmen-Çankaya/Ankara Tel: 0312 480 18 45 - Dahili 117, Not: Teslim edilecek belgeler ile ilgili tarafımıza ulaşması gereken tarih son başvuru tarihidir” ifadelerine yer verildi. 

Bakmadan Geçme