Aday adaylarından Ak Parti’ye büyük ilgi

2014'de yapılacak yerel seçim heyecanı devam ediyor. Edremit Ak Parti’de Belediye Başkanı için aday adayları bereketi yaşandı.

Fazıl ERÜŞ

Ak Parti Edremit İlçe Merkezi belediye başkan aday adayları yoğunluğu yaşadı.  Ak Parti teşkilatında çeşitli, görevlerde bulunan İş adamı Hekim Karabıyık, Çaldıran Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Vahdettin Çakar, Van Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı ve Personel İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevlerinde bulunan İbrahim Koç Ak Parti’den Edremit Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundular.

Yoğun bir kalabalığın katıldığı Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda Karabıyık, “ Bugün burada projelerimi açıklamayacağım. Adaylığım belli olduktan sonra bu projelerimden söz edeceğim. Ak Parti bizi bu göreve laik görse de görmese de sonuna kadar partime hizmet edeceğim. Belediye Başkanı olmak için belediyecilikten gelmenin şart değil. Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya buna en güzel örnektir.  Bu nedenle Belediye Başkanı olacak biri Belediye’nin asli görevlerini bilmesi yeterlidir diye düşünüyorum” dedi.

Aday adaylığı bereketi

Tertemiz bir geçmişten aydınlık bir gelecek için aday olduğunu belirten Çaldıran Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Vahdettin Çakar, “ Başbakanımız Van’ı çok istiyor. Bu nedenle çok çalışarak ve halkın ayağına giderek bunu başaracağız. Bu davanın mağlubu olmaz.  Hizmet için aday adayı başvurumu yaptım” dedi.

Van Sağlık Müdürlüğü’nde Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Personel İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevlerinde bulunan İbrahim Koç “ 27 yıllık memurluk ve 20 yıllık idarecilikte kazandım. Bilgi ve birikimimi Edremit yararına hizmet dönüştürmek istiyorum. Projelerimi hayata geçirmek ve halkımıza hizmet etmek üzere Ak Parti’nin bir neferi olarak bu yola çıktım” dedi.

Mustafa Kartal Tuşba ilçesinde aday

Kamu kuruluşundan emekli olan Burukan aşireti mensubu Mustafa Kartal AK Parti Tuşba Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.  Hizmet  için AK Partinin doğru bir durak olduğunu belirten Kartal, insanlara Tuşba ilçesine  hizmete Ak Parti  çatısı altında  başlamak istediğini açıkladı. 

Bakmadan Geçme