Aday adayı Adıgüzel'in ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Van Milletvekili aday adayı Adıgüzel'in, İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıkları ziyaretleri devam ediyor.

Vansesi Haber Merkezi

 

AK Parti Van Milletvekili aday adayı iş adamı ve İnşaat mühendisi Eren Adıgüzel, İl Başkanlığına giderek Kayhan Türkmenoğlu ve Abdullah Çalım'ı makamında ziyaret ettiler.

Milletvekili aday adaylığı çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı, ilçe başkanlıklarını, Gençlik kollarını ve kadın kollarını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Eren Adıgüzel, Van’ın sorunlarını, Meclis'te kendilerini nasıl bir vekille temsil edilmesini istediklerini sorarak, memleketimizin değerleriyle, kültürel mirasıyla, kendi iç dinamikleriyle; Güçlü, üreten adı sürekli başarılarıyla anılan bir Van oluşturabilmek için fikir alışverişlerinde bulundular. Partililer tarafından ziyarette yoğun ilgi gören Adıgüzel, partililere projelerini anlattı ve istişarelerde bulundu.

Yoğun çalışmalarla ziyaretlerini sürdüren Adıgüzel, "Milletvekili aday adaylığı çalışmalarım kapsamında ilgi ve desteklerinden dolayı başta AK Parti il başkanımız Kayhan Türkmenoğlu'na, Abdullah Çalım'a ve il yönetiminde görev alan tüm teşkilat çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım. İlçe başkanlıklarına yapmış olduğum ziyaretlerimizde de ilgi ve desteklerinden dolayı tüm ilçe başkanlarımıza, kadın kollarına ve gençlik kollarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Bakmadan Geçme