• Haberler
  • Politika
  • Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal'dan seçim sonrası ilk açıklama

Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal'dan seçim sonrası ilk açıklama

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, sandıkların büyük bir bölümünün açılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Resmi ajanslar tarafından açıklanan verilere göre Van’da 100 binden fazla oy farkı ile kazanan DEM Parti Van Büyükşehir adayları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal teşekkür açıklamasında bulundu.

DEM Partili Abdullah Zeydan, “Güzel Kentimizin 13 Belediyesini aldık. Bahçesaray’dada öndeyiz. Bu başarı aylardır gece-gündüz çalışan partili yoldaşlarımızın ve fedakar halkımızındır. Kazanan barış oldu. Kazanan tüm halkımız oldu. Halkımız üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Şimdi sıra bizlerde. Gece-gündüz çalışıp halkımıza layık hizmetler üretmek boynumuzun borcudur. Zindandaki yoldaşlarımızın özgürlük umutlarını arttıran fedakar halkımızı ve seçilen tüm yoldaşlarımızı kutluyoruz.” Şeklinde ifadeler kullanırken Eşbaşkan Neslihan Şedal ise, “Bu başarı halkın başarısı, yıllardır aslında iktidarın hedefi haline gelen kadınların başarısı, gençlerin başarısı. Sürekli ezilmek istenen yok sayılan halkların başarısı olarak değerlendiriyoruz. Çok ciddi emekler verildi ,günlerdir sokaklarda arkadaşlarımız çalışıyor. Kap kapı, köy köy, mahalle mahalle gitmediğimiz yer kalmadı. 8 Mart ve Newroz'da 14'de 14 yapacağımızı görebiliyorduk. Bu başarı halka ait, gençlere ait.” Dedi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme