1974 VANSPOR ZAFER SARHOŞU

1974 Vanspor Kulübü Deneyimli Teknik Adamı Turgay Karatekin ise, ''Bir üst lig'e çıkmanın gururunu yaşıyoruz'' dedi.

Rıdvan CAN

Deneyimli Teknik Adam Turgay Karatekin, maç sonu yaptığı açıklamada ''Zorlu ve yorucu geçen sezonun sonunda ligin son maçında oynadığımız ve 0-0 beraberlikle ayrıldığımız Edremitspor maçı sonrasında Edremitspor ile birlikte bir üst lige çıktıklarını ifade eden Karatekin, Edremitspor kulübünü kutluyorum''dedi.

Artık yeni bir sürece girmenin hazırlığını yapacaklarını vurgulayan Karatekin, ''İnşallah 1.Amatör Lig'de de en güzel şekilde mücadele ederek, yolumuza sağlam adımlarla devam edeceğiz. Bir üst lige çıkmamızda emeği geçen yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Takımımızı her zaman destekleyen taraftarlarımıza ve her hafta bizi takip eden yanımızda olan gazeteci kardeşimiz Rıdvan Can'a da teşekkür ediyorum'' dedi.

''TAKIMIMIZI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ''

1974 Vanspor Antrenörü Bengin Çakay ise, 1974 Vanspor'un bundan sonra üst liglere çıkma hedefinde olacağının altını çizerek, ''1974 Vanspor, bundan sonra her zaman üst liglere yükselme hedefiyle mücadele edecektir. Takımımız hak ettiği yere taşıdığımız için çok mutluyuz. emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Bakmadan Geçme