Yurdun Genelinde Yağış Bekleniyor

Yağışlar Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun, Trabzon, Ardahan, Erzurum'un kuzeydoğu ilçeleri ve Denizli'nin güney, Muğla'nın doğu, Antalya'nın Elmalı, Korkuteli ilçelerinde etkili olacak. Sıcaklık kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Rize ve Artvin çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Giresun, Trabzon, Ardahan, Erzurum'un kuzeydoğu ilçeleri ve Denizli'nin güney, Muğla'nın doğu, Antalya'nın Elmalı, Korkuteli ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacak. Sıcaklıkta diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları, Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi ve Kıyı Ege'de kuvvetlice esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık. (31)

ANKARA: Az bulutlu ve açık. (29)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (33)

ADANA: Az bulutlu ve açık. (34)

ANTALYA: Genellikle az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra Elmalı ve Korkuteli çevreleri parçalı bulutlu ve kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (37)

SAMSUN: Parçalı bulutlu. (28)

VAN: Az bulutlu ve açık. (28)

ERZURUM: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (28)

DİYARBAKIR: Açık. (39)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık.

EGE: Genellikle az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra Muğla'nın doğusu, Denizli'nin güney çevreleri parçalı bulutlu ve kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Genellikle az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra Antalya'nın Elmalı ve Korkuteli ilçeleri parçalı bulutlu ve kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, Rize ve Artvin çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Giresun ve Trabzon çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğusunun parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Açık geçecek.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme