YENİ VAN HABER GAZETESİ 1. YILINI KUTLADI

Van’da yaklaşık bir yıldır yayın hayatını sürdüren Yeni Van Haber Gazetesi, okuyucuları ile bir araya geldi.


Urartu Oteli’nde düzenlenen yemekli gecede, kısa bir konuşma yapan Yeni Van Haber Gazetesi koordinatörü Süleyman Çelebi, okuyucularla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Yeni Van Haber olarak her zaman doğruluktan yana olacaklarını ifade eden Çelebi, “Yeni Van Haber olarak, her zaman doğruluk ilkesinden şaşmayarak, olaylara objektif bir yaklaşımla, taraf tutmadan halkın gözü, kulağı ve sesi olacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Bizleri bu akşam yalnız bırakmayan siz değerli okuyucularıma teşekkür ediyorum” dedi.
Van’da yaşananlar ile ilgili sinevizyon gösteriminin ardından, Yeni Van Haber Gazetesi tarafından deprem sonrasında yaptıkları olumlu çalışmalarından dolayı kurum ve kuruluş amirlerine plaket verildi.

Sanatçı Küçük İbo, Şafak Sönmez ve Şirasi’nin sahne aldığı gece, katılımcıların şarkılar eşliğinde halay çekmesi ile son buldu.
Urartu Oteli’nde düzenlenen geceye Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Peyami Battal, bazı siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile okuyucular katıldı.
vanhaber, van, haber, van haber
urartu oteli, kurum, kamu, çelebi

Bakmadan Geçme