Yeni panik Delta varyantı! İlk kez Hindistan'da görüldü

Yeni panik Delta varyantı! İskoçya'da yayınlanan yeni bir araştırmaya göre, ilk olarak Hindistan'da tanımlanan koronavirüsün Delta varyantı, ilk kez Birleşik Krallık'ta tanımlanan Alfa varyantına kıyasla hastaneye yatış riskini iki kat daha fazla artırıyor.

Yeni panik Delta varyantı!

İskoçya'da yayınlanan yeni bir araştırmaya göre, ilk olarak Hindistan'da tanımlanan koronavirüsün Delta varyantı, ilk kez Birleşik Krallık'ta tanımlanan Alfa varyantına kıyasla hastaneye yatış riskini iki kat daha fazla artırıyor.

Üç Büyükşehir sele teslim

Meteoroloji'nin günlerdir süren uyarıları sonrası bastıran yağmur, Ankara, İstanbul ve İzmir'de taşkınların yaşanmasına neden oldu.

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lı terörist yakalandı

Kırmızı kategoride aranan DEAŞ’ın sözde "Türkiye vilayeti sorumlusu" Kasım Güler, MİT’in Suriye’deki operasyonuyla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

Türkiye aşılamada 35 milyon doza ulaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "35 milyon doz aşıya ulaştık. 35 milyonuncu doz aşı az önce Çanakkale Bayramiç’te yapıldı." açıklamasında bulundu.

Başkan Erdoğan’dan tarihi Şuşa ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan işgalinden kurtarılan Şuşa'yı ziyaret ederek, Aliyev ile bölgenin imarına ilişkin yeni anlaşmalar imzaladı.

Trafik cezasında indirim

Yeni yapılandırma yasasına göre, 8 Haziran 2021 itibarıyla dava açma süresi geçmemiş ve ilk derece mahkemelerinde dava açılmış olan idari para cezalarının yüzde 50’si silinecek.

Çağlar Söyüncü ve Umut Meraş'tan iyi haber

EURO 2020'de Galler ile karşılaşacak A Milli Takım'da sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Umut Meraş'ın, görev verilmesi halinde maçta oynayabileceği açıklandı.

Bakmadan Geçme