Yeni Müdür İnanç'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri

MÜSİAD Van Şube Başkanı İsmail Say ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

İsmail Say, beraberindeki yardımcıları Kerem Baynal ve M. Faruk Demir ile Genç MÜSİAD Başkanı M. İsa Deniz ve üyelerden Musab Bakan ve yönetim kurulu üyelerinden Muzaffer Bakan ile Faruk Tasan’la Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Nevzat İnanç’a yeni görevinde başarılar dilediler.
Nevzat İnanç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Başkan İsmail Say olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve MÜSİAD camiasına teşekkür etti. Sohbet havasında geçen ziyaret iyi dilek ve temennilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


MEMUR-SEN’DEN MÜDÜR İNANÇ’A ZİYARET

Memur-Sen Van İl Temsilcisi Süleyman Şakar, beraberindekilerle Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Nevzat İnanç, Memur-Sen Van İl Temsilcisi Süleyman Şakar ve sendika yöneticilerini makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Memur-Sen Van İl Temsilcisi Süleyman Şakar, Nevzat İnanç’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyoruz. İlimizin bilgili ve çalışkan yöneticilere çok ihtiyacı var. Halka yapılacak her hizmeti her zaman destekliyoruz. Bizim insanlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bu konuda katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Biz de Türkiye’nin ve Van’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olarak insana yapılan her hizmete destek veriyoruz” dedi.
Tebrikleri kabul eden İnanç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle gençliğin geleceğimizin teminatı olduğunu belirterek, bu şuurla hizmet etmek için çaba göstereceklerini söyledi. Nevzat İnanç, “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. İlimiz adına her zaman hizmetlerin en güzelini yapmaya hazırız. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcularımıza ve yapacağımız işler ve spor adına kazandığımız başarılarla herkes ilimizin sporda ne kadar başarılı olduğumuzun farkında olacak. Her zaman görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Bakmadan Geçme