Yeni girişimciler sertifikalarını aldı

Van Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve Van ABİGEM tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik eğitimi sona erdi. Düzenlenen törenle 30 kursiyere sertifikaları verildi.

KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı kapsamında, Van Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve Van ABİGEM işbirliği ile 16 – 24 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen, ‘11. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ sertifika töreni TSO Tuşba Salonu’nda gerçekleştirildi. TSO Tuşba Salonu’nda düzenlenen törene, TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Karaman, TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer, KOSGEB Van Hizmet Merkez Müdürü Bilal Emre Yörük, Y.Y.Ü. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefa Saygılı ve Van ABİGEM Direktörü Olcay Barlas ve kursiyerler katıldı.

 

KOSGEB Van Hizmet Müdürü Bilal Emre Yörük kursiyerlere KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Desteği hakkında bilgiler verdi. Yörük, kursu tamamlayan her genç girişimciye mutlaka destek vermek istediklerini belirterek “Bizim kapımıza proje ile gelen herkese destek veriyoruz. Yeter ki siz projenizi yazın. İşinizi kurmanız için biz size destek veririz” açıklamasında bulundu.

TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer ise proje fikri olan her girişimciye odamız bünyesinde bulunan Van ABİGEM aracılığıyla destek vermeye hazır olduklarını belirterek “Bizler sizin aldığınız bu sertifikaları değerlendirmenizi istiyoruz. Bu nedenle Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak kapımız size açık. İş fikirlerinizi kendiniz projeye dönüştüreceğiniz gibi, Van ABİGEM vasıtasıyla da size her türlü danışmanlık desteği vermeye hazırız. Bu fırsatı iyi değerlendirmenizi istiyoruz” ifadesini kullandı.

Katılımcıların sertifikaları törenle teslim edildikten sonra toplu fotoğraf çekimleri ile tören sona erdi.

Bakmadan Geçme