Veysel Selen

Zürriyeti Arttıracağız, Neslimizi Çoğaltacağız

Veysel Selen

Koşulsuz biat edecek sadık nesillere ihtiyacı var muktedirin.

Yıllar önce dile getirdiği 3 çocuk, 4 hatta 5 çocuk saçmalığını TÜRGEV'in kuruluşunda tekrarladı;

"Nüfus planlamasıymış, doğum kontrolüymüş hiç bir Müslüman aile böyle bir anlayış içinde olamaz ve burada birinci görev annelerindir. Rabbim ne diyorsa, sevgili peygamberimiz ne diyorsa biz o yolda gideceğiz".

Evet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aynen böyle diyor. Dönüp kendi ailesine baksa örneğin Burak Erdoğan Müslüman değil mi?.

Ya Bilal Erdoğan 2 çocuğu var 3'ü, 4'ü, 5'i ne engelletiyor. Nasıl bir kontrol uyguluyor, herkese anlatsa da öğrensek. Babasının değimiyle o da Müslüman bir aile değil.

Damat Berat Albayrak kıl payı Müslümanlık içinde kalmış.

Diğer başbakan, bakanların çocuklarına da baksak, çoğunluğu Müslüman sınıfına girmiyor.

14 yıllık AKP iktidarı döneminde devlet eliyle zengileşen yeni devşirme AKP lilerin çocukları da onca servete rağmen 1-2 çocukta kalacaklar. Onlar da Müslüman aile olamayacaklar.

Bu sesleniş Laik'leri hiç mi hiç ilgilendirmiyor, onlar bakabileceği, sevgilerini verebilecekleri ve iyi eğitim aldırabilecekleri kadar çocukla yetiniyorlar.

Laikler değilse, kendi çevresi, bakanları, yeni zenginleri değilse Erdoğan kime sesleniyor.?

Bu çağrı, Orta Anadolu'nun dinci kesimine, zar zor polislik, öğretmenlik  ya da AKP li belediyelerde iş kapan garip memurlara, kentin dışında oturup, devlet ve belediye destekli işsiz ailelere, büyük kentlerin dış semtlerine.

İşsiz ve çok çocuklu aileler devletten geçinecek, hep ezik ve sorunlu olacak. Çocuklarını okutamayacakları için TÜRGEV'in, diğer Türgev tipi vakıfların, Kuran Kurslarının yurtlarına kaptıracaklar.

 Sabah namazından başlayıp yatsıya kadar anlamadıkları bir dilde beyinleri yıkanıp, takke ile terlik arasına sıkışmış soru sormayan itaatkar, biatçı, her türlü tacize açık ve bu tacizi inanç gereği sayacak bir nesil. (bkz. Cüppeli'nin açıklamaları)

İş kazalarında ölseler kader diyecek,

Savaşta ya da çatışmada ölseler, "ne mutlu şehit oldular" sayılacak,

Daha çocuk yaşta bakımsızlıktan ölseler, istatistik artığı olacaklar,

Kadın cinayetinin ya da namus cinayetlerinin, tacizlerin zavallı kadınları...

Kölelere yeni köle eklenecek.

Doğum kontrolünde, nüfus planlamasında "Rabbim ne diyorsa, sevgili Peygamberimiz ne diyorsa biz o yolda gideceğiz" derken iyi de bu nedense, yolsuzluk yapılırken, rüşvet alınırken, adam kayırmalık yapılırken, kul hakkı yenirken, çocuklar cinsel tacize maruz kalırken, kadınlar aşağılanırken akla gelmiyor.

 Rabbimiz ve sevgili Peygamberimiz bu konularda bir şeyler söylememişler anlaşılan!!..

Yazarın Diğer Yazıları