Şahin Akçap

Keser döner sap döner…

Şahin Akçap

Son günlerin en önemli hem de bomba haberi Sayın Deniz BAYKAL’A yapılan ve özelini, mahremiyeti ilgilendiren komplodur!

Sosyal medyada hızla yayılan ve sürekli dönen haberde Baykal’a kurulan tuzağın ve müsebbiplerinin kimler olduğu iddiasını içeriyor. Soysal medyada yankılanan bu haber elbette ki yerel seçimler için meydanlarda nutuk atan liderlerin söylemlerine de ekleniyor.

Siyasi hayatımızın idollerinden olan Deniz Baykal’ın kendisine kurulan tuzakla ilgili bilgilerin açığa çıkarılması için yetkilileri göreve davet etmesi ve bunun ivedilikle yerine getirilmesini istemesi artık ülkemizde tuzun da koktuğunun acı bir yansımasıdır.

Bu olay sıradan bir olay değildir.

Bir büyük partinin genel başkanının içine düşürüldüğü kumpasın senaristlerinin, oyuncularının ve rejisinin ortaya çıkarılmaması zaten kurumsallıkta güven kaybetmiş ülkemiz için ayıpların en büyüğüdür!

Bir lidere bile kolaylıkla itibar kaybettirecek düzeneklerin gerisindeki eşkıyaların yargının ve toplum vicdanının önüne çıkarılmaması demek ülkemizdeki tüm değer yargılarının yerle yeksan olması demektir.

Bence Sayın Deniz Baykal için olup bitenin gün ışığına çıkarılması için verilecek mücadele hayatidir. Ya tuzağın gerisindekilerin ve önündekilerin kimlikleri yargı önüne çıkarılacaktır ya da Sayın Baykal köşesine çekilip olup bitene boyun eğecektir. Bizim tanıdığımız Deniz BAYKAL onuruna halel getirenlerin karanlık yüzlerinin mutlaka gün ışığına çıkarılması için dünyayı ayağa kaldıracağını biliyoruz.

Ve şunu da belirtmek isterim ki artık 30 Mart yerel seçimleri Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edildiği tarih kadar önem arz etmektedir.

Yani…

Gün gelip de “Keser döner sap döner bir gün olur hesap döner.” Sözünü unutmuşlara artık:

-Ya devlet başa ya kuzgun leşe! Demekten başka çare kalmamıştır.

Özgeçmişini çok iyi bildiğim Sayın Baykal için diyorum ki:

-Diren Sayın Baykal! 

Ve asla unutma…

Gerçek liderler Zümrüdü Anka kuşu gibidir… Yeniden doğmak ve küllerinden doğmak onların doğasında vardır…

Yazarın Diğer Yazıları