Rıdvan Can

NAZAR DEĞMESİN

Rıdvan Can

Son haftalarda ortaya koyduğu güzel futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren temsilcimiz Vanspor galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.  Pazar günü ligin güçlü takımlarından Turgutluspor'u ağırlayan Vanspor güçlü rakibi karşısında haklı bir galibiyet alarak zirve mücadelesini sürdürdü. Bu anlamlı galibiyeti bizlere hediye eden teknik ekibi futbolcu kardeşlerimi ve Vanspor camiasını kutluyorum.  Rahatsızlığımdan dolayı iç sahada oynanan Serik ve Turgutluspor maçlarına gidemedim. Turgutluspor maçını izleyen çalışma arkadaşımız Burhan Ergin'den aldığım bilgi doğrultusunda Vanspor’un iyi bir futbol sergilediğini ve haklı bir galibiyet aldığı yönündeydi.

REHAVETE KAPILMAK YOK

Pendik maçıyla başlayan  tempolu, üretken, doğrudan kaleyi düşünen bir takım var ortada. Vanspor'un bireysel anlamda yetenekli futbolculardan oluşan bir takım olduğunu bu özgüvenini sahaya yansıttığı zaman başarılı sonuçlar alacağınızı daha önceki yazılarımda dile getirmiştim. İşte o özgüveni yakalayan temsilcimiz Vanspor peş peşe aldığı galibiyetlerle çıkışa geçerek, iyi bir hava yakaladı. Ligin 15'nci haftasında ligin en önemli maçında güçlü rakibi Turgutluspor'u güzel bir oyunla farklı yenerek, haftayı 2'nci sırada kapatmayı başardı. İlk yarının bitimine 4 hafta kaldı haftaya Başkent temsilcisi Etimesgutspor'un konuğu olacağız. Zor bir maç daha bizi bekliyor. Rehavete kapılmadan bundan sonra ki, maçlarda da aynı ciddiyetle yoluna devam etmeli. Etimesgut maçını kazanarak, rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Etimesgut karşısında Temsilcimiz Vanspor'a canı gönülden başarılar diliyorum.

BUGÜN DEĞİL NE ZAMAN..?

Şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor'un sorumluluğunu maddi ve manevi anlamda tüm yükünü tek başına yüklenen kulüp başkanı Servet Yenitürk'ün gücü bir yere kadar. Yıllarca alt liglerde mücadele eden ilin tek profesyonel takımı Vanspor'u bir üst lige çıkarma başarısı gösteren bu yılda şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Vanspor'a destek olmak zamanı diyorum. Takımın geleceği açısından gereken destek verilmelidir.  Vanspor'un TFF 1'nci lige yükselmesi demek şehrin her alanına ciddi derecede katkı sunmak demektir. Vanspor'un geçmişte şimdiki adıyla süper ligde olduğu yılları hatırlayalım o zaman Türk futbolunun köklü kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi süper lig takımları şehrimize geldiklerinde bölge illerden ve ilçelerden birçok vatandaş ilimize gelirdi. Bu da Van'ın hem ekonomisi hemde tanıtılması anlamında iyi bir araçtı. Bu sezon hedefini TFF 1'nci lig olarak belirleyen başkan Yenitürk'ün başkanlığındaki  şehrin tek profesyonel takımı Vanspor'u gelin hep birlikte destekleyelim sahip çıkalım. Takımın bir üst lige çıkması çok önemli. Bu anlamda başta sayın valimiz ve büyükşehir belediye başkan vekili Mehmet Emin Bilmez olmak üzere belediyeler, STK temsilcileri, iş adamlarına büyük iş düşüyor. Başlıkta da belirttiğim gibi (Bugün değilde ne zaman) Haydi Van Takımına Sahip Çık.

Yorumlar 1
ALİ DEMİR 25 Aralık 2020 09:02

neden valiye çağrı yapmıyorsunuz

Yazarın Diğer Yazıları