Rıdvan Can

Yönetim inandı güvendi olması gerekeni yaptı

Rıdvan Can

Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Tarık Daşgün’ün Van Büyükşehir Belediyespor’dan ayrılmasıyla ardından teknik direktör arayışları içerisine giren Van Büyükşehir Belediyespor yönetimi, yaklaşık iki haftalık süreçte hoca arayışlarını titizlikle sürdürürken bir yandan da daha önce takımın başına getirdikleri Zeki Yılmaz, ismini sır gibi saklamasını bildi ve sonunda Vanlı bir hocayı takımın başına getirmeye karar verdi. Yönetimin Zeki Yılmaz tercihini yapmasının ardında mutlaka bir bildiği vardır. Yönetim inanmasa, güvenmese takımı Zeki Yılmaz’a emanet etmezdi. Bana göre kulüp yönetimi yerinde bir tercih yaptı.

Takımın başına sıkıntılı bir süreçte getirilen tecrübeli teknik adam umarım takımı toparlar ve başarılı olur. Futbolculuk döneminde 65 numaralı formayı alnının akıyla temsil eden büyük başarılara imza atan Vanspor başta olmak üzere 1.Lig ve 2. ligin yanı sıra birçok ligde başarıyla mücadele eden Yılmaz, kısa bir dönem Van Belediyespor’u ve son iki sezonda ise, BAL Liginde Tatvan Gençler birliğini çalıştırdı.  Zeki yılmaz ve ekibinin başarılı futbol yaşamlarının ardından antrenörlük kariyerindeki başarıları da devam eder Van Büyükşehir Belediyespor’u Lig’de iyi bir yere taşır…

Zeki Yılmaz’ın futbolculuk kariyerini kimse tartışamaz, yaptıkları ortada ama teknik direktörlük görevinde herkes gibi ben de Zeki Yılmaz’ın başarılı olmasını bekliyorum. Yalnız şu bir gerçek ki, Zeki Yılmaz, büyük bir sorumluluğun altına girdi fakat bu zorluğu ve takımın ligde bulunduğu konumunu bilerek takımın başına geçmeye razı oldu. Bir kez daha söylüyorum önce doğru tercih için yeni teknik yapılanmanın Van Büyükşehir Belediyespor’a hayırlar getirmesini  Zeki Yılmaz’a ve ekibine bu önemli yolda yürekten başarılar diliyorum…

NİĞDE MAÇINDA TAKIMINA SAHİP ÇIK VAN!

Vanspor sevdalıları, Vanspor’a gönül veren iyi günde kötü günde takımının yanında olan Taraftarlar, iş adamları, STK’lar spor dernekleri, esnaflar ve taraftar grupları Pazar günü Van’da oynanacak Niğde maçı takımın ligdeki konumu açısından çok önemli ve kritik bir maç olduğunu bu hafta herkesin kendinden fedakârlık yapıp takımına sahip çıkarak tribünlerde yerini almasını gönülden istiyoruz.

Alınan kötü sonuçların ardında takıma küsen ve küstürülen taraftarların Niğde maçında tribündeki yerini alarak samimice takımın yanında olup destek olmalarını görmek istiyoruz. Ayrıca tribüne takım kötü gitse de protesto etsek mantığıyla değil, geriye düşse de son saniyeye kadar destek olma anlayışında gelmelerini temenni ediyoruz. Vanlıyım Vanspor’luyum diyen herkesi Niğde maçında tribünlere davet ediyoruz. İyi günde herkes taraftar olabilir, önemli olan kötü günde taraftar olmaktır.

Niğde karşısında takıma başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları