Rıdvan Can

Vanspor'dan muhteşem geri dönüş

Rıdvan Can

Vanspor, Alanya'da 2-0 geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüş yaparak Serik Belediyespor'u 4-2 yenerek, bu sezon bir ilke imza attı. Vanspor açısından Serik ligin en zor deplasmanlarından biriydi. İki takımın da tek düşüncesi üç puandı. Durum böyle olunca ortaya seyir zevki güzel bol gollü bir maç çıktı.

TEBRİKLER

Bu önemli galibiyette emeği geçen kulüp başkanı, yönetim teknik heyet, futbolcu kardeşlerim ve deplasmanda takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı kutluyorum.

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Alanya'da oynanan maçın seyir zevki güzel bir müsabaka olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Vanspor açısından bakıldığında unutulmaz bir maçtı. Neredeyse takımın tamamı kusursuz oynadı. Bizim takımın kapasitesini bildiğim için daha önceki köşe yazılarımda yazmıştım bu takım isterse, inanırsa ligde yenemeyeceği takım yok diye. Serik karşısında  takım çok iyi oynadı, çok istekliydi. Bunu 2-0 geriden gelip maçı 4-2 kazanarak, göstermiş oldu. Evet, bu maç için söylenecek en iyi cümle "muhteşem geri dönüş" cümlesidir. Sezon başından beri görmek istediğimiz Vanspor bu olmalı.

MAÇIN ADAMI UĞURCAN

Maçın adamını konuşacak olursak, açık ve net Uğurcan derim. Son maçlarda kaydettiği kritik gollerle Vanspor'a hayat veren Uğurcan Serik karşısında da çok iyiydi. Bir gol birde asistle takımın galibiyete ulaşmasında önemli rol oynadığını söyleyebiliriz.

TAKIM DESTEKLENMELİ

Kırşehir ve Serik galibiyetleriyle güzel bir hava yakalayan Vanspor'u bu saatten sonra özellikle taraftar yalnız bırakmamalı. Tribünlerde taraftar sahada ise futbolcular görevini en iyi şekilde yapmalı.

Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 4 maç var. Rehavete kapılmadan bu maçlara en iyi şekilde hazırlanmalı, konsantre olmalıyız. Sezon başından beri ilk kez ligde peş peşe iki galibiyet alarak, iddialı duruma gelen ve performansıyla iyi bir hava yakalayan temsilcimiz Vanspor'un kulüp başkanı Feyat Kıyak ve yönetimi yalnız bırakılmamalı…

BAŞARILAR VANSPOR

Serik maçını her maç gibi geride bıraktık. Serik, galibiyetinin anlam kazanması ve tekrar yeşeren play-off umutlarımızın devamı için kalan haftalarda iyi sonuçlar almalıyız.

Hafta sonu Sarıyer ile oynayacağız. İnanıyorum ki, Vanspor son iki haftada ortaya koyduğu futbolu Sarıyer karşısında da sergilerse kazanacağımızı düşünüyorum. Sarıyer'in ligdeki konumu kimseyi aldatmasın alt satırlardan kurtulma mücadelesi veren bir takım Van'a puan veya puanlar için gelecekler iki takım açısından zor bir müsabaka olacak. Ev sahipliği yapacağımız müsabakada taraftarımızın desteği ile bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmalıyız.

Temsilcimiz Vanspor'a Sarıyer karşısında başarılar diliyorum.

Kalın sağlıcakla...

Yazarın Diğer Yazıları