Rıdvan Can

Tebrikler Vanspor

Rıdvan Can

2019-2020 futbol sezonuna yenilenmiş kadrosu ile ilk maçında seyircisinden yoksun çıktığı Bandırmaspor beraberliği ile lige başlangıç yapan temsilcimiz Vanspor ligin 2'nci haftasında zorlu deplasmanda Niğdespor'u Batuhan'ın golüyle 1-0'lık skorla yenerek, kendisine yakışan bir galibiyete imza attı.

 

Vanspor'un Bandırmaspor ve Niğde maçlarındaki saha içi performansını konuşacak olursak, daha yolun başında olunması nedeniyle biraz zamana ihtiyaç olduğu kesin. Vanspor ile ilgili yorum yapacak olursak, iyi bir takım olduğu ve sonucu her an değiştirebilecek kaliteli oyunculara sahip bir takım olduğunu öncelikle ifade etmek isterim.

 

Sezon başladı. İkinci hafta maçları oynandı. Daha oynanmamış 32 maç var.  Henüz yolun başındayız. Vanspor içeride, dışarıda puan alabilecek bir takım. Grup'ta her hafta puan tablosu değişebilir. Zirve mücadelesi veren takımlar ligin 5 ve 6'ncı haftalarında kendilerini belli edecek.  Tabiî ki gönlümüzde temsilcimiz Vanspor'un zirvenin tek hakimi olmasıdır. Bunun için özellikle iç saha maçlarında puan kaybı yaşamamak deplasmanda ise önceliğimiz yenemiyorsak yenilmeyelim mantığı olmalıdır. Yani puan ve puanlar olmalı. Sonuç olarak rakiplerin kaybettiği haftada çok önemli bir galibiyet aldık.

 

Şimdi Niğde maçını unutup, Karabük maçına odaklanma vakti. Niğde galibiyeti elbette güzel ama Hasan Erkin Şimşir hoca doğru tercihlerle dersine iyi çalışmalı. Oyuncu değişikliğinden tutun sahaya süreceği on bire kadar doğru hamleler yapmalıdır. Geriye kalan tek şey futbolcuların sahaya yüreğini koyması ve taraftarına seyir zevki güzel maçlar ve galibiyetler vermelidir. Umarım bu şekilde devam ederiz…

 

Hafta sonu yine çok önemli bir maça ev sahipliği yapacağız. İlk maçta taraftar cezası nedeniyle maç seyircisiz oynanmıştı. Bu maçla birlikte taraftarlar tribündeki yerini alacak, birlik ve beraberlik ruhuyla Karabük maçından takımlarını destekleyecekler. Yine söylüyorum; Niğde zor bir deplasmandı. Kazanmak her şeye rağmen çok güzel oldu.

 

Galibiyette emeği geçenleri tekrar kutluyorum. Vanspor'a Karabük karşısında canı gönülden başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları