Rıdvan Can

Mağlubiyet üzdü

Rıdvan Can

Fethiye maçını izleme imkanım olmadı. Nasıl oynadı bilemiyorum o yüzden maçla ilgili yorum yapmak doğru olmaz.

Mutlak galibiyet için gittiğimiz Fethiye'de son dakika gölüyle mağlup olmamız herkes gibi bizleride üzdü.

Gelelim asıl konumuza;

ZEKİ HOCA'YA YAPILAN HAKSIZLIKTIR…!

Geçen hafta 90+3'te 1-0 kazandığımız maçın ardından Zeki hocaya övgüler yağdıranlar, bu hafta deplasmanda 90+2'de kaybettiğimiz Fethiye maçı sonrası hedef haline getirmelerine bir anlam veremiyorum. Fethiye maçı sonrası Zeki hocaya yapılan eleştirilerin haksız olduğunu düşünüyorum. Hocayı günah keçisi ilan etmek ve acımasızca eleştirerek işin kolaycılığına kaçmanın kimseye faydası olmaz. Herkes biliyor ki bu takım halen hazırlık dönemi geçiriyor. Pazarspor galibiyetine rağmen Vanspor'un halen uyum süreci yaşadığını ve takım olma yolunda ise bir kaç haftaya ihtiyacı olduğunu yineliyorum. Vanspor'un en az 5-6 haftaya ihtiyacı var. Bir mağlubiyetle yerden yere vurmak ağır eleştiriler yapmak yerine Vanspor camiası olarak yönetime teknik heyete ve takıma sahip çıkmak lazım. Daha ligin ikinci haftası bu köprünün altından çok sular akacak. Elbette yeri ve zamanı geldiğinde bizlerde saha içi performansına göre eleştirilerimizi yapacağız fakat şimdi değil, 6-7 hafta takımın kredisi var diye düşünüyorum.

Şimdi Fethiye maçını unutup hafta sonu oynanacak zorlu 1461 Trabzonspor maçına konsantre olmalıyız.   Bu hafta alınacak 3 puanla yeni bir sayfa açacağımıza inanıyorum. Asıl şimdi destek zamanı, siyasetçisi, bürokratı, iş adamı, yöneticisi, taraftarı ve camia olarak tek yumruk olmak zorundayız.

"BAŞARILAR DİLİYORUM"

Hafta sonu evimizde ligin iyi takımlarından 1461 Trabzonspor’u konuk edeceğiz. İki takım açısından zor bir müsabaka olacak. Saha ve seyirci avantajıyla oynayacağımız 1461 Trabzonspor maçına konsantre olmalıyız. Fethiyespor mağlubiyetini 1461 Trabzonspor karşısında alacağımız üç puanla telafi etmeliyiz. Ben teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime güveniyor zorlu 1461 Trabzonspor karşısında üç puanla haftayı kapatacağımıza inanıyorum. Kırmızı-Siyahlı temsilcimize gönülden başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları