Rıdvan Can

Küme düşmeyin yeter!

Rıdvan Can

Bundan bir kaç hafta öncesine kadar şampiyonluğu ve Play-Off'u konuştuğumuz Van Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda adeta sefilleri oynuyor.

 

Alınan sonuçlarla takım demoralize olmuş motivasyon kaybolmuş böyle bir takım toparlanmazsa nasıl maç kazanacak söyler misiniz?  

 

Allah aşkına; söyler misiniz Van Büyükşehir Belediyespor forması altında son haftalarda ortaya koyduğunuz futbol ve aldığınız başarısız sonuçlar size yakışıyor mu?

 

Ne oldu da takım bu hale geldi. Bu şehri bir havaya soktunuz hayaller kurdurdunuz umutlandırdınız haftalardır kötü sonuçlar alınacak kadar ne oldu söyler misiniz? Giydiğiniz forma herkese nasip olmayan marka değeri olan Van Büyükşehir Belediyespor formasıdır.

 

Bu formanın vebali büyüktür. Evimizde oynadığımız maçları bir göz önüne alarak düşünün karşınızdaki rakipler canını dişine takmış oynuyor. Sizler ise ununu elemiş, eleğini asmış bir takım görüntüsü sergiliyorsunuz.

 

Tablo pek iç açıcı değil beyler ligde kalma mücadelesi veren takımların nasıl küme düşme ihtimalleri varsa bizimde matematiksel olarak küme düşme ihtimalimiz var.  O halde, kümede kalmak için mücadelenizi ortaya koyun ve giydiğiniz formanın hakkını verin. Yukarıda da belirttiğim gibi takım olarak ya çıkıp hakkıyla mücadele edin ya da bırakın kalan maçlarda altyapıdaki ve A Takımda forma şansı bulamayan futbolcuların önünü açın…

 

Bu sezon Van Büyükşehir Belediyespor için bitmiştir ve geç kalmadan gelecek sezonun planlanması yapılmalı.

 

Hafta sonu Van Büyükşehir Belediyespor için önemli bir gün ve geleceği açısından yapılacak olan genel kongrede kulübü yönetecek olanların kim veya kimlerden oluşacağı çok önemli umarım işi bilen idarecilik anlamında ilin takımına faydalı olacak bireyler olmalı yoksa kulüp yönetimi olmak marifet değil marifet işi bilip memlekete ve memleketin sporuna katkı sunmaktır.  Dediğim gibi sırf yönetici desinler diye o kulüpte olmanın bir anlamı yok…

Yazarın Diğer Yazıları