Rıdvan Can

İSTİFA HERŞEYİ ÇÖZER Mİ?

Rıdvan Can

İskenderun maçı sonrası Zeki Yılmaz'ın istifa haberi geldi.

Peki, Zeki Yılmaz'ın istifası Vanspor’da neyi değiştirir?

Sezon başında kulüpte yaşanan sıkıntıları hatırlatmaya gerek varmı bilmiyorum ama o dönem neler yaşandığını en iyi bilenlerdenim.

Geçen sezon Vanspor'un formasını giyen önemli futbolcular ayrılmış.

Hazırlık kamp dönemini geçirmeyen futbolcularla sezona başlanmış.

Bunların tek sorumlusu Zeki Yılmaz mı?

Eleştiriler elbette olacak, ama eleştirilerin de dozunu kaçırmamak lazım. Bu işin en kolay yönü de birilerini acımasızca eleştirmek ve yerden yere vurmaktır.

Vanspor'u her zaman en kötü şartlarda bırakmayan Zeki Yılmaz ve ekibini hak etmedikleri şekilde eleştirmek, kimseye fayda sağlamaz...

Başlıkta da belirttiğim gibi Zeki Yılmaz'ın istifası herşeyi çizer mi?

Bekleyip göreceğiz.

Umarım gelen gideni aratmaz..

Zeki Yılmaz'a ve ekibine emekleri için teşekkür ediyoruz..

Gelelim İskenderun maçına

Peş peşe iki zorlu deplasmandan çıkan Vanspor İskenderun deplasmanında 10 kişi tamamladığı maçta rakibine 1-0 kaybetti.

Futbolun doğasında kazanmak ve kaybetmek var. İskenderun'da kaybeden Vanspor, kazanan İskenderunspor oldu.

Ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden lider İskenderunspor'a konuk olduk. İki takım için zor bir maçtı. Ev sahibi İskenderun saha ve seyirci avantajını iyi  kullanarak, maçı kazanan  İskenderunspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu biliyoruz.

Maalesef Maçı izleyemedim.

Fakat maçın hemen ardından iş arkadaşım Burhan Ergin’le Vanspor'u konuşuyoruz. "Galibiyete rağmen İskenderunspor'un iyi bir takım olmadığını ifade ederek, lider bir takımın bu oyunla bu kadar puanı nasıl topladığına inanamıyorum  diyor ve ekliyor. Vanspor oynadı puanı İskenderun aldı. İki takımında pozisyonları var. Ama maçın kırılma anı kırmızı kartın olduğunu ve ikinci yarı 10 kişiyle oynayan buna rağmen genel anlamda oyunun hakimi Vanspor'un olduğunu söyledi. Maçtan sonra arayan dostlarımda oldu. Onlarda tıpkı Burhan’ın tespitleri gibi Vanspor'un 10 kişi kalmasına rağmen aldığı mağlubiyete rağmen öyle ağır eleştirilere maruz kalacak kötü futbol oynamadığını savundular.

DİYARBEKİRSPOR MAÇI ÇARŞAMBA GÜNÜ

Ligin zayıf takımlarından Diyarbekirspor'u ağırlıyoruz.

Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Diyarbekirspor Van'a yara sarmaya gelecek. Çarşamba günü evimizde oynayacağımız Diyarbekirspor maçında takımımıza başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları