Rıdvan Can

İPEKYOLUSPOR'A SAHİP ÇIKALIM

Rıdvan Can

Bu yazımız bu kez Vanspor ile ilgili olmayacak.

Bölgesel Amatör Lig'e çıkma başarısı gösteren yeni sezonda zorlu lig maratonunda mücadele edecek olan İpekyoluspor’undurumunu kaleme aldım. Van Amatör Lig’de ilk yılında tamamı Vanlı oyunculardan oluşan mütevazi bir bütçe ile Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkma başarısı gösteren Van İpekyolusporKulüp Başkanı Nejmettin Özdemir ve sportif direktör Kadir Tunçdemir başta olmak üzere kulüp yönetimi, teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimi bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bölgesel Amatör Ligi Van'a hayırlı olsun.

"Değerlerimize sahip çıkalım"

Van Amatör Lig'de güçlü rakibi Erciş Gençlik Belediyespor ile aynı puanla play-off'ta mücadele eden fakat Covid-19 salgını nedeniyle TFF'nin aldığı karar doğrultusunda liglerin iptal olması nedeniyle kura çekiminde Bölgesel Amatör Lig'e çıkan temsilcimiz İpekyolusporKulübü 2020-2021 futbol sezonunda YolsporKulübü ile birlikte (BAL) Ligi'nde Van'ı temsil edecek. Yeni sezon yapılanma çalışmaları kapsamında yakında yapılacak olan olağanüstü genel kurula hazırlanan İpekyolspor kulübüne kimlerin sahip çıkacağını merak ediyoruz. Evet, bu duygu ve düşüncelerle iş adamları, STK temsilcileri ve Van sevdalısı olan herkesi İpekyolsporKulübüne sahip çıkmaya davet ediyoruz.

"İkinci profesyonel takım neden olmasın"

Profesyonel ligdeki tek temsilcimiz Vanspor'un ardından ikinci profesyonel futbol takımımız neden olmasın diyerek,  yeni sezonda İpekyoluspor'un başında güçlü bir başkan ve yönetimolursa rahatlıkla ikinci takımımız olur. Destek olalım.  Bu yüzden Vanspor kulüp başkanlığı için İstanbul'dan Van'a çıkarma yapan iş adamlarımızı İpekyoluspor yönetiminde görmek isteriz. İş adamlarımıza çağrımız gelin bu takımı sahiplenin.

"Van sevdalısıysanız sevdanıza sahip çıkın"

Vanspor kongresi öncesi ve sonrası gerek basın açıklamalarıyla gerekse sosyal medya sayfalarınızda ve her platformda yaptığınız açıklamalarda Van ve Vanspor sevdalısıyız. Tek derdimiz Vanspor ve amatör spor kulüpleri diyorsunuz. Madem "Van sevdalısıyız diyorsanız o zaman sevdanıza sahip çıkın" O yüzden yerel değerlerimize,  oyuncularımıza ve hocalarımıza sahip çıkacak güçlü bir yönetim bekliyoruz. Bakalım sevdamız Van diyenlerin kaçı öz değerlerine sahip çıkacak. Yazımı Erzurumlu İbrahim Hakkı’nın güzel bir sözüyle bitirelim; "Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler."

Yazarın Diğer Yazıları