Rıdvan Can

Vanspor komadan çıktı

Rıdvan Can

Ligde haftalar sonra üç puanla tanışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir türlü istikrarı yakalayamayan ve peş peşe aldığı kötü sonuçların ardından yoğun bakıma girerek komadan çıkamayan Vanspor, yeni teknik direktör Taner Taşkın'la Kastamonu deplasmanından aldığı 3 puanla komadan çıkarak tekrar hayata döndü.

Evet, temsilcimiz Vanspor'un 6 haftanın sonunda deplasmanda Kastamonuspor'u  3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmesi başta yönetim olmak üzere taraftarların üzerindeki negatif havanın dağılmasını sağladı.

Kısacası üst üste gelen mağlubiyetler  sonrası deplasmanda alınan  farklı galibiyet camiaya bir oh dedirtti.

Özellikle oyuna sonradan giren Tunç Murat Behram'ın 3 gol atması ve hırslı oyunu Vanspor açısından ümitleri yeşertti.

 

HOŞGELDİN TANER HOCA

Kastamonu karşısında alınan 3 puanın mimarı teknik direktör Taner Taşkın oldu diyebiliriz. Bir teknik direktörün kenardan yaptığı müdahalelerle mutlaka sonuç üzerinde etkisi olmuştur. Kastamonu maçı da bu maçlardan biriydi.

Teknik direktör Taner Taşkın, Kastamonu karşısında sahaya sürdüğü 11'de rotasyona giderek, Barış Sağır ve kaleci Salih Şenbaş'ı kulübeye çekerek kalede Asil Kaan'a, sağ bekte Şerif Doğan'a ileri uçta ise Serdar Cansu'ya görev verdi.

Zirve mücadelesi veren iki takım açısından zor bir maçtı. Kastamonu ev sahipliğinin verdiği avantajla Vanspor ise teknik direktör Taner Taşkın'ın tecrübesini arkasına alarak çıktığı maçta altın değerinde üç puanı Tunç Murat Behram'ın 3 golüyle hanesine yazdırarak, zirve mücadelesi veren rakiplerine gözdağı verdi.

 

4 HAFTALIK ZORLU SÜREÇ

Vanspor'un önünde zorlu 4 hafta var. Kastamonu maçı geride kaldı. Hafta sonu sahamızda ve seyircimiz karşısında Bayburt'u ağırlayacağız. Kastamonu galibiyetinin anlam kazanması için Bayburt maçını da kayıpsız geçmemiz lazım. Bayburt maçının ardından ise sırasıyla Elazığ, Tuzlaspor ve Kırşehir'le  karşılaşacağız. Tabi birde kupada Süper Lig takımlarından Kasımpaşa ile iki maç yapacağız. İlk yarının son 4 maçını bizim açımızdan final maçları olarak görüyorum.

 

BAYBURT KARŞISINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Temsilcimiz Vanspor'un Kastamonu karşısında aldığı galibiyetten dolayı başta teknik direktör Taner Taşkın ve ekibi olmak üzere Futbolcu kardeşlerimi  kutluyorum. Nice güzel başarılarda hep birlikte olmak dileklerimle. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Bayburt karşısında başarılar dilerim.

Yazarın Diğer Yazıları