Rıdvan Can

Şehrin profesyonel takımına sahip çıkın!

Rıdvan Can

ŞEHRİN TAKIMINA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPANLARI TAKIMA SAHİP ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUM! 
Yeni sezonda İlimizi Spor Toto 3. Lig'de temsil edecek olan takımımız Belediye Vanspor'un  lig içindeki performansının artırılması için İl yönetimini ve sivil toplum örgütlerini ve spor kamuoyunu birliğe ve  ortak düşünmeye davet ediyorum. ''Her fırsatta her konuda fikir üreten açılışlarda boy gösteren sivil toplum örgütleri, takımımız içinde ortak proje adına fikir üretmeli, katkı sağlamalı ve eleştiri hakkını kendisinde bulmalıdır. Bu anlamda başta Sayın Valimiz olmak üzere ve milletvekillerimiz ve tüm resmi, özel kurumların sosyal desteklerinin kulüp üzerinde desteklerinin yansımasını beklediğimizi buradan belirtir.  İlin tek profesyonel takımı B.Vanspor'a Bütün sivil toplum örgütlerini ve iş adamlarımızı takıma destek vermeye çağırıyoruz.
HER VALİ KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMININ TARAFTARIDIR: yazımın ilk satırlarını Sayın Valimiz Münir Karaloğlu, ile başlatmak istedim.  Her Vali, görev yaptığı ilin spor takımına karşı sevgi besler ve taraftarıdır. Bizde istiyoruz İlimizi yöneten Sayın Van Valimiz Münir Karaloğlu'nun da artık B.Vanspor maçlarına gelmesi ve tesisleri ziyaret etmesi takıma her türlü destek olması ve takımı sahiplenmesidir.  Sayın Valim yeni sezonda sizi her maçta protokolde görmek en büyük hayalimizdir. Her maç sonrası taraftarların sevincini ve üzüntüsünü paylaşmanız bizi son derece mutlu edecektir. Geçmişte sportif yönetimlerinde bulundunuz. Sayın Valim sizinde bildiğiniz gibi Bir Vali  temsil ettiği şehri ne kadar benimsediğini ve takımını ne kadar desteklediğini şimdi bu Vanspor taraftarı ve Van halkı  sizi B.Vanspor'a destek vermenizi bekliyor…!
İLİN İŞ ADAMLARI: Bu mutluluğu bugüne kadar içten içe yaşadığınızı biliyorum. Artık bu gururu B.Vanspor takımıyla Birlikte yaşama vakti ve daha fazla sorumluluk, daha fazla fedakârlık zamanı. Şehir dışında, Meslek odalarında, sivil toplum örgütlerinde gösterdiğiniz Vanlı'lık ruhunu, dayanışma anlayışını B.Vanspor maçlarına gelerek ve destek vermenizi sizden bekliyoruz… 
İLİN SİYASİLERİ:  sadece seçim zamanı Van'ı Vanlı'yı ve B.Vanspor'u hatırladınız? İlin sorunlarını ve İlin tek profesyonel takımı B.Vanspor'un varlığını ikinci plana atıp, görmezden geldiniz? Geçmiş yıllarda Bu kulübü siyasi "Rant" için kullandınız? Siyasi "Yelpazenin" neresinde yer alırsanız alın fakat B.Vanspor sizin için bir şanstır. Gelin aradaki siyasi görüşlerinizi bir tarafa bırakın şehrin tek takımı olan B.Vanspor'u destekleyin. Destekleyin ki, bu taraftar, bu Van'lı sizin Van'a faydalı bir iş yaptığınızı görsün? Bırakın Ankara'yı. Gelin memleketinize. Gidin Takımınızın tesislerine, ziyaret edin, kulüp yönetimini ziyaret edin..Bu takım bu sezon 2. lige çıkması için Gelin destek olun bu "Seferberlik zamanında" Yaşatın  o mutluluğu Vanlı'ya..!  
TAKIM TARAFTARLARINA: Van şehir stadı kaç kişilik?13 bine yakın, Ortalama her maçta boş koltuk sayısı kaç? 11 bin anladınız ne demek istediğimi… Bu takıma içerde oynadığı maçlarda tribün desteğini tam olarak verdiniz mi? B.Vanpor takımına her maç öncesi galibiyeti şartlayacak bir "Atmosfer" sağladınız mı? Cevap, zaten yukarda verdiğim boş koltuk sayısı rakamın da belli. Sizlerin B.Vanspor sevgisinden ve bu sevginin oranından en ufak şüphem yok.  Son kez yazıyorum bu sezon o stadı doldurun. Rakip takımın futbolcularının ayaklarını yapacağınız baskı ile titretin bu mutlu sona yürüyecek siyah-kırmızılı futbolcularımıza gücünüzü gösterin ve takımı el birliği ile üst lige  çıkaralım…! 
SPONSOR OLALIM! İlimizde yapılan su sporlarına her türlü sponsorluk desteği veren şehrin büyük iş adamları, özel hastaneler, fabrikalar ve bu şehirde kazanan büyük şirket ve sevgili Van'lı esnaflarımız, ''Belediye Vanspor'un 2012-2013 futbol sezonunda oynayacağı tüm resmi müsabakalarda giyeceği formaların göğüs, sırt ve şort bölümlerinde yer alacak reklamlar için hepinizi B.Vanspor'a destek olmaya çağırıyoruz.
 Unutmayın sevgili B.Vanspor taraftarları olarak,  Bu savaşta en önemli güç sizin vereceğiniz destektir….!

Yazarın Diğer Yazıları