Rıdvan Can

Umudumuz Kırılmasın

Rıdvan Can

Ligde 5 hafta sonra deplasmanda Ofspor'u 3-1 mağlup eden Van Büyükşehir Belediyespor çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Maça iyi başlayan ve oyuna hükmedip istediği gibi gerçekleşmesini sağlayan taraf Van Büyükşehir Belediyespor'du. Bu üstünlüğünü doksan dakika boyunca etkili bir şekilde sürdürerek maçı 3-1'lik skorla tamamladı. Ev sahibi Ofspor ise karşılaşmanın genelinde tek yapmaya çalıştığı Van Büyükşehir Belediyespor'dan kaptığı toplarla hızla ileri çıkarak rakip kalede tehlike oluşturmaktı.

 

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir belli ki, Osmaniye maçı başta olmak üzere son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Ofspor maçına iyi motive olmuştu. Tabi hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor. Bizlerinde beklentisi bu galibiyetin devamının gelmesidir. Yoksa bir çiçekle baharın gelmediği gibi uzun bir aradan sonra gelen bir galibiyetle de şampiyon olunamadığı gerçektir. 

 

Evet, kritik bir haftayı değerli bir galibiyetle kapattık. Bu galibiyetin anlam kazanması ve tekrar yeşeren play off umutlarımızın devam etmesi için kalan haftalarda daha dikkatli, daha başarılı sonuçlar almalıyız. Her maça final gözüyle bakmalı ve hazırlanmalıyız. Bu maçlardan birine hafta sonu ev sahipliği yapacağız. Ligde 33 puanla 13. sırada bulunan Pazarspor'u konuk edeceğiz.

 

Pazarspor kesinlikle ciddi rakiplerimizden biridir. Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor'un evinde son haftalarda sergilediği futbolu düşünürsek birde buna aldığı başarısız sonuçları da eklersek, bizim için kolay geçmeyecek bir maç olacağı düşüncesindeyim. Bu yüzden hafta sonu zorlu Pazarspor karşısında iyi motive olunmalı.

 

Ofspor karşısında alınan galibiyetin çok anlamlı ve değerli olduğu ve tekrar kaybolan play off umutlarımızın yeşerdiği bu haftada alınacak kötü bir sonuç bizlere tekrar travma yaşatacaktır. Bu nedenle hafta sonu sahamızda seyircimiz karşısında oynayacağımız Pazarspor maçında temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor'a başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları