Rıdvan Can

Gelin Bir'lig' Olalım, Bir Üst Lig'e Çıkalım!

Rıdvan Can

Önceki gün Van Şahabettin Özarslaner tesislerinde Basınspor, VASKİ yöneticileri ve Van Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler karmasından oluşan takımla özel maç oynadık. Söz konusu maçta Valimiz Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş da forma giydi.

 

Maç güzel ve zevkli geçti. Maçın ardından kulüp tesislerinde Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve teknik direktör Feyyaz Uçar ile sohbet ettik. Sohbetin konusu şüphesiz yine Van Büyükşehir Belediyespor'un geleceğiydi. Yenitürk başta olmak üzere herkesin bu sezona kilitlendiğine şahit olduk.

 

Geçen sezon beklentilerin uzağında bir sezon geçiren Kırmızı-Siyahlılar geçen sezon yapılan hatalardan ders çıkararak, hedefe kilitlenmiş.

YENİTÜRK'TEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Başkan Yenitürk'le transferden, altyapıya kadar birçok konuyu konuştuk. Yenitürk'ün ilk günkü heyecanını aynen muhafaza ettiğine şahit oldum. 'Ben Van Büyükşehir Belediyespor için elimi değil, gövdemi taşın altına koydum. Bundan sonra da elimden geleninin fazlasını yapmaya çalışacağım' diyen bir başkana, bizim yapacağımız tek şey destek vermektir. Yenitürk, Vanspor sevdasından asla ödün vermiyor. Olaya bir ilin markası, memleket sevdası olarak bakıyor. Sayın başkanın dediği gibi gerçekten başarının ilk şartı birlik beraberlik ortamının oluşturulmasıdır. Servet başkanın ve yönetiminin, hem de Vali Zorluoğlu'nun hedefe ulaşma gayreti insanı mutlu ediyor. Her zaman söylüyoruz, güçlü yönetim, güçlü takım ve güçlü bir taraftar topluğu ile hedefe sağlam adımlarla gidileceğine olan inancımız tamdır.

 

ÇOK KOŞAN, ÇOK MÜCADELE EDEN BİR TAKIM OLMALI

Şunu baştan söyleyeyim, geçen sezonun aksine bu sene çok koşan, çok mücadele eden, bir Van Büyükşehir Belediyespor olacak. Herkesin sahada pres yapan, 90 dakika oyun disiplininden kopmayan bir takım özleminin olduğunu biliyorum. Feyyaz Uçar hocamız ve yönetim kurulumuz bu konuda çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

 

DESTEK TABANA YAYILACAK

Yenitürk, bu sene geçmiş sezonların aksine, takıma olan destek tabana yayılıyor. Benim takımım benim şehrim her yerde desteklerim parolasından hareketle, bu sezon taraftarında çorbada tuzu olsun görüşü doğrultusunda, takıma taraftarın desteği sağlanacak. Taraftarın takımı sahiplenme duygusu pekiştirilecek. 'Ben' değil, 'BİZ' duygusuyla hareket edersek, başarılı olmamak için hiçbir neden kalmaz. 2018-2019 sezonunda Şampiyonluğumuzu yaşamak dileğiyle…

Yazarın Diğer Yazıları