Rıdvan Can

Hayallerimiz yeniden yeşerdi

Rıdvan Can

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda maç öncesi liderlik koltuğunda bulunan Turgutluspor'u 4-0'lık farklı bir skorla yenmeyi başardı. Bu galibiyet, solmaya yüz tutmuş, 'şampiyonluk' umutlarımızı yeşertmeye yetti. 

Turgutluspor karşısında'o sene, bu sene' sloganına yakışır bir futbol sergileyen temsilcimizi yürekten kutluyoruz. Turgutlu'da tarih yazan ve bu güzel galibiyetin mutluluğunu bizlere tattıran başta yönetim ve teknik heyet olmak üzere, tüm futbolcuları ayakta alkışlıyoruz. 

Ligde zirve mücadelesi veren takımların puan kaybetmesi alt sıralarda yukarıya oynayan takımların ise puan kazandığı haftada, B.B.Vanspor'un puan kaybına tahammülü yoktu. 

Temsilcimiz açısından Turgutluspor deplasmanı sezonun en zor maçlarından biriydi. 
Diyarbekirspor ve Ergene Veli Meşespor maçlarında yaşanan puan kayıplarının ardından ve sıkıntılı bir dönem sonrasında gelen galibiyetle rahat bir nefes aldık. 

Turgutluspor karşısında galibiyet dışında başka alınacak her türlü sonuç, bizleri ligde sıkıntılı bir döneme sokacaktı. Bu düşünceyle sahaya çıkan Kırmızı-Siyahlılar sahadan 4-0 galip ayrılarak heyecanımızı ve şampiyonluk umutlarımızı yeşertti. 

Geçen hafta Ergene Velimeşe karşısında oynanan kötü futbol ve aldığı mağlubiyetle eleştirilerimize maruz kalan ve seyirciyi adeta çileden çıkartan temsilcimiz, Turgutluspor deplasmanı öncesi nasıl bir performans sergileyeceğini açıkçası merak edenlerdendim. Fakat Van Büyükşehir Belediyespor bu hafta tarihe altın harflerle yazılacak farklı bir galibiyete imza atarak hem taraftarlarının gönlünü fethetti, hemde Velimeşe maçını telafi etti. 

Turgutluspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevincini bir tarafa bırakıp hafta sonu kendi saha ve seyircimiz karşısında konuk edeceğimiz Pazarspor'a kilitlenmek mecburiyetindeyiz. 

Turgutlu galibiyetinin anlam kazanması için Pazarspor karşılaşmasında da galibiyetle ayrılmamız gerekir.
Takımımızı son galibiyetinden ötürü tekrar tebrik ediyor, Pazarspor karşısında başarılar diliyoruz. 

Yazarın Diğer Yazıları