İdris Ortakaya

Güçlüysen yürekliysen kazanırsın

İdris Ortakaya

Bir önceki yazımda "Amerika ile savaşmak zorundayız" başlıklı yazımı okuyan okuyucularıma hatırlatmayı gerekli görmekteyim. ABD Suriye'de bulunan YPG unsurlarının kendisinin kara gücü olduğunu her fırsatta söyleyerek bu terörist örgüte binlerce Tır dolusu silah vererek ülkemize karşı kullanmayı planladı.

Ülkemizin kararlı, tutarlı ve tavizsiz tavrı ABD yönetimi ile terörist PKK'yı oldukça rahatsız etti. "Bir gece ansızın gelebiliriz" söyleminden korkup telaş içinde ABD den daha çok yardım istemeye başladılar. Türkiye'nin başlatacağı " Bir gece ansızın gelebiliriz" operasyonu korku ve panik olmalarına neden oldu. ABD'den bu operasyonu engellemesini talep ettiler. Liderimizin dik duruşu, tavizsiz oluşu, korkusuz ve kararlı duruşu ABD ye geri adım attırdı.

 ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanımızı telefonla arayarak "Bundan böyle PYD ye silah yardımı yapılmayacak" açıklamasını yapmıştır. Bu yeter mi? Elbette yetmez. Şimdiye kadar gönderdiğin binlerce Tır dolusu silahlar ne olacak? Diye adama sormazlar mı?

 Biz her hangi bir savaşın içinde olmak istemeyiz. Ancak Vatan'ımız tehlike içinde olursa onu korumak için hep birlikte ölmeye razı oluruz. 15 Temmuz işgal harekâtı milyonlarca yurtsever insanın gözünü açmaya ve kabuğunu kırmaya neden olmuştur. Bundan böyle hiç bir güç bizi yeniden dizayn edemez. Yüz yıl önce bizleri dizayn dedenler bundan böyle hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Ülkemizi kendimiz yöneteceğiz. Kimseden emir ve talimat almayız.

Bir kaç gün önce Avrupa Parlamentosu çok önemli bir karar aldı. Bundan böyle PKK ve DHKP-C ve diğer terör örgütlerinin Avrupa Parlamentosuna girmeleri yasaklanmıştır. Ne oluyor bunlara? Kafalarına taş mı düştü? Bu alçak Haçlı kulüp PKK'yı da DHKP-C'yi de korumuyor muydu? Evet, kolluyordu ve koruyordu. Ülkemizin kararlı, tutarlı ve tavizsiz dik duruşu bunları da dize getirdi. Bu kararları yeterlimi? Elbette değil. Ama bu önemli bir adımdır. Daha fazlasını talep edeceğiz. Kabul etmek zorunda kalacaklar.

 Gerek Avrupalı Haçlı Şeytanlar gerekse kedisini Dünyanın efendisi gören ABD'liler yavaş yavaş hizaya geliyorlar ve gelecekler. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ya adam gibi davranır, müttefikliğin gereğini yerine getirirler ya da tükürdüklerini yalatırız.

 Avrupalı Haçlı Şeytanların ve ABD'nin bu yaklaşımları bizi bir savaşa zorlamayacak gibi görünüyor. Zaten biz de savaşmak için herhangi bir heves içinde değiliz. Allah her türlü savaştan korusun. Ülkemizin yar ve yardımcısı olsun.

Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları