Rıdvan Can

Deplasmanda bir puan iyidir

Rıdvan Can

Bravo… Deplasmanda kendine ayrılan tribünleri dolduran büyük Vanspor taraftarına. En büyük alkışı hak ediyorlar.

 

Maçı Bursaspor TV'den canlı seyrettik.

 

Deplasmanda olmasına rağmen ilk yarı temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor 600'e yakın taraftarın desteğini arkasına alarak maça başladı.

 

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakibi karşısında iyiden iyiye ağırlığını htiren bir Van Büyükşehir Belediyespor izledik. Fuat Gölbaşı ile gol pozisyonları bulan temsilcimiz maalesef yakaladığı bu pozisyonları değerlendiremedi.

 

İkinci yarıda dengeler değişti. Maça tutuk başlayan kötü bir performans sergileyen ev sahibi Yeşil Bursa, ikinci yarıda daha derli toplu bir oyun ortaya koydu. Maçın son dakikalarında şans bizden yanaydı. Rakip 90+4'te penaltı pozisyonundan da yararlanamadı.

 

Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada deplasmanda aldığımız beraberlikle Yeşil Bursa maçını geride bıraktık.

 

Şimdi hafta içi (Çarşamba günü) evimizde oynayacağımız ligin güçlü takımlarından Darıca Gençlerbirliği maçı var. Bu maça kenetlenmeliyiz. Şampiyonluk yolunda evimizde oynayacağımız her maç bizim açımızdan final maçı, o yüzden Yeşil Bursa maçını unutup Darıca maçına motive olmalıyız. Haftalar ilerledikçe maçlarda zorlaşıyor. Çok alternatifli ve kaliteli bir kadrosu olan Van Büyükşepir Belediyespor'a bütün kalbimle inanıyorum. Bu takım daha iyi olacak.

 

Darıca Gençlerbirliği maçında bütün taraftarımızı tribünlere davet ediyorum. Darıca karşısında temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor'a başarılar dilerim...

Yazarın Diğer Yazıları