Rıdvan Can

Yeni Sezon Hayırlı Olsun

Rıdvan Can

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele vereceğimiz 2015-2016 futbol sezonuna Tavşanlı Linyitspor maçıyla merhaba diyeceğiz. Van Büyükşehir Belediyespor yaklaşık 2 aylık aranın ardından taraftarıyla buluşacak.

Yeni sezona merhaba derken uzun bir maraton olan ligde gerek iç sahada gerekse deplasmanlarda oynayacağımız maçlarda sonuç ne olursa olsun Van'a yakışır bir futbol oynamak ve her maçta centilmenlik sergilemek takımın önceliği olmalıdır.

Değerli yönetim, Sevgili Van Büyükşehir Belediyespor sevdalıları, burada önemle üzerinde duracağımız bir konu var. Biliyorsunuz Van'ın Bakanı yok, Van'ın tek profesyonel takımı Vanspor'u samimi ve yürekten bir aşkla seven bürokratı vekili siyasetçisi de yok. Bu yükü siz taşıyacaksınız.

Van halkı, Van sevdalıları, Vanspor taraftarları olarak hep birlikte başaracağız. Takıma yürekten destek vermek istiyorsanız takımınızın ceza almasına neden olacak davranışlarda bulunmayın, sahaya girmeyin, rakip takımları taciz etmeyin, tahriklere kapılmayın yeter. Çıkıp centilmence hem takımızı destekleyelim hem de futbolumuzu oynayalım. Gelen misafir takımları da fair play çerçevesinde ağırlayıp Van halkının nasıl misafirperver olduğunu tüm Türkiye'ye gösterelim. Unutmayalım ki spor barış ve kardeşliktir birleştiricidir…

Bu şehre şampiyonluk yakışır. Peki bunun için ne yapmak lazım. İlk olarak şampiyonluğa şehrin inanması, yöneticiler, spor adamlarının, seçilmişlerin, atanmışların, basının bu hedefte buluşması gerekir. İnanmış bir şehir ile inanmış yönetim, teknik heyet ve taraftarlar ile şampiyon olacak bir Van B.Belediyespor'u görmek zor değil. Lig serüveninde tribünlerde tüm Van Halkının yerini almasını gerekir... Kim bilir belki beni de yönetimi de şaşırtan dileğimiz gerçekleşir... Umutla bekliyoruz... Yeni sezonun ilk maçında başta Van Büyükşehir Belediyespor olmak üzere gruptaki tüm takımlara başarılar dilerim. Yeni sezon herkese hayırlı olsun…

Yazarın Diğer Yazıları