Şahin Akçap

Telefonda Metin Feyzioğlu vardı…

Şahin Akçap

 

       

 

Geçtiğimiz gün  ”Sessiz sedasın bir ziyaretin izlenimi” başlıklı yazımda Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Sayın Metin Feyzioğlu’nun Gürpınar İlçemizin Yalınca Köyü, Çeli Mezrasında yaşanan dramın acısını paylaşmak için o acılı insanlarımızın yarasına merhem olmaya gittiğini yazmıştım.

Sayın Feyzioğlu yazımı Vansesi’n de okuyunca aradı.

Yazımda geçen düşünce ve hislerimin aynı olduğunu ve kendisinin bizim gibi Türkiye sevdasını yüreğinde taşıyanların yüreğinde yer almaya başladığını; sosyal sorunlar karşısındaki cesur çıkışındaki güven verici ışığı gördüğümüzden söz ettim.

“Baromuz merhum Muharrem’in kardeşinin tüm eğitim masraflarını üstlendi. Üniversiteyi bitirinceye dek bu desteğimizi sürdüreceğiz.”Diye müjde verdi.

Bu bir merhaba görüşmesiydi.

Kafamda geçen soruları sormayı nezaketsizlik olarak düşünüp vazgeçtim.

Bir başka görüşmemizde o soruları mutlaka soracağım.

Yinelemekte yarar görüyorum…

İyiliğin ve kötülüğün kıyasıya mücadele ettiği günlerimizde Sayın Feyzioğlu; ülkemiz ve insanımızın yeni can suyu, yol göstericisi olabilir. Olacağını da yürekten hissediyorum.

Cılkı çıkmış bir siyasette, ruhunu satılığa çıkarmış sözüm ona politik kimliklerin cirit attığı bir dönemde; Türkiye’nin dik duran, sadece insan onurunu ön plana alan yiğit evlatlara gereksinimi var.

İçten ve nazik telefonu için Sayın Feyzioğlu’na teşekkür ederken yüreğim kuş gibi

Yazarın Diğer Yazıları