Rıdvan Can

Bekleyip göreceğiz

Rıdvan Can

Belediye Vanspor, Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta Teknik Direktör Cahit Sönmez yönetiminde mücadele ettiği 16 haftalık ilk devreyi 30 puanın altında tamamladı. Ligin başarılı teknik adamlarından olan Cahit Sönmez'i gönderen yönetim ne yapacak bekleyip göreceğiz.  Yönetimin getireceği hoca umarım en az Cahit hoca kadar başarılı olur, aksi olursa kulüp yönetimi bunun vebalini öder.

Ara transfer yapacak olan Başkan Gıyasettin Gültepe, başta olmak üzere transfer komitesini uyarmak istiyorum.  Ara transferlerde menajerlere dikkat edin. Transferde onun bunun yakını, dost ahbap ilişkisi,  hatır gönül telefonları ile transfer yapmayın. Halkın parasını içi boş transferlere harcamayın.   

Bizden söylemesi.

Belediye Başkanı Sayın Bekir Kaya, sizleri yönetim kuruluna seçerek takımı sizlere emanet etti.  Yani sizler takımı kendi cebinizden çıkan parayla değil,  belediye kaynaklarıyla yönetiyorsunuz bunu unutmayın.  Sadece iyi yönetin, başarılı olun. O nedenle harcadığınız tek kuruşta Van'da yaşayan herkesin hakkı var onu da akıldan çıkarmayın.  Transferlerde özenli ve şeffaf olun. Bunun için doğru transfer yapın.

Bana göre forvet, stoper, sağbek ve beyin dediğimiz orta saha mevkileri ara transferlerle güçlendirilmelidir. Yapılacak transfer sayısı en fazla 4 olmalı. Takımdan 10 kişi gönderip, 10 kişi alarak başarının geleceğini düşünmek hayal olur. O nedenle takım ruhu korunarak eksiklikler giderilmelidir.

Büyükşehir takımı olan B.Vanspor'a yakışanı yapın. Duygularınızla, egolarınızla amatörce kararlar alarak hareket etmeyin.  Taraftarınızın kıymetini bilin. Taraftar sizden kurumsal bir yönetim anlayışı bekliyor.  B. Vanspor'a gönül verenler gibi bizde bekleyip göreceğiz.

 

Yazarın Diğer Yazıları