Rıdvan Can

Yazık oldu…

Rıdvan Can

Rıdan CAN

 

İyi oynadığınız bir maçı kazanabildiğiniz gibi kaybedebilirsinizde. Tıpkı pazar günü sahamızda oynadığımız Menemen Belediyespor maçı gibi. Sergilenen iyi futbol sonrası alınan mağlubiyet gibi. Futbol sürprizlere açık bir oyun. İyi bir seri yakalamışken, kendi sahanda puan kaybetmek tabi ki herkes gibi bizleri de üzdü fakat bir gerçeği unutmamak lazım o maçta mücadele var. Pres var, Hücum var. Tek eksiklik gol yollarında.

 

CAHİT HOCAYA YAPILAN HAKSIZLIKTIR…!

Hiç olmadı bu beyler. Belediye Vanspor’a bu kadar emek vermiş ve başarıyı yakalamış bir hocaya bir maçta alınan yenilgi sonrası gösterilen tepki doğru değildi. Açık konuşmak lazım takımı beğendim Teknik direktör Cahit Sönmez cezası nedeniyle tribünde olmasına rağmen takımına olumlu taktikler verdiğini düşünüyorum. Sabırlı olmak, takıma sahip çıkmak gerekir.

 

Takımı hiç yoktan var etmiş Cahit Sönmez gibi değerli hocayı kırmamak,  sınırı aşmamak gerekir.  Taraftar  iyi  günde, kötü  günde  takımının yanında  yer  alırsa  taraftardır. Daha bundan 3-4 hafta önce Manisapor ve Karşıyaka gibi iki 1.Lig takımını kupada saf dışı bırakırken, Cahit hoca sen bizim her şeyimizsin diyerek tezahüratlar yapan siz değimliydiniz? Ne oldu da kaybedilen maç sonrası kükrediniz. Bu değişimi,  taraftarlarımıza gerçekten yakıştıramadım Vanspor taraftarı bu olmamalı diye düşünüyorum.

 

Evet, kimse kusura bakmasın Cahit hoca’nın imkansızlıklara rağmen elde ettiği başarıyı kimse bir kalemde silemez.  “Pazara kadar değil, mezara kadar!” felsefesi ile hareket etmek, doğru düşünüp doğru karar vermek lazım. Vanspor taraftarı olarak takımınıza ve hocanıza sahip çıkmak ve iyi günde kötü günde takımının yanında olmanızın zamanıdır.  Gaza gelmeden,  duygusal olmadan desteğinizi gösterin.

 

 

Yazarın Diğer Yazıları