Rıdvan Can

DOĞRU ADIMLAR ATIN!..

Rıdvan Can

Antalya kampıyla birlikte ikinci yarı transfer dönemide başladı.

Her takım gibi temsilcimiz Vanspor'da kadrosuna takviye yapacak. Bizlerde her sezon başında olduğu gibi devre arasında da kulüp başkanı teknik heyet ve transfer komitesine naçizane uyarılarımız olacak.

1-Transferlerde özenli ve şeffaf olun. Bunun için doğru adımlar atın ve onun bunun yakını, dost ahbap ilişkisi, hatır gönül telefonları ile transfer yapmayın.

2-Takıma faydalı olacağına inanılan hazır oyuncular bulun.

YAPTIK" DEMEK İÇİN TRANSFER YAPMAYIN!

Kulüp başkanı Feyat Kıyak ve yönetimi, önümüzde uzun bir transfer zamanı var diye ağır davranmayın Ümit Bozkurt'un istediği ve sizlerinde daha önce belirttiğiniz transferlere imza attırın ve biran evvel kampa katılsınlar. Yukarda da belirttiğim gibi; öyle, dost ahbap baskısıyla, "sıradan" topçuları, "bakın, işte transfer yaptık" demek için, "dostlar alış-verişte görsün" misali, almayın Vanspor'a!..

Takımın hedefi  doğrultusunda doğrudan katkı yapacak faydalı, kaliteli ve en önemlisi karakterli  oyuncuları getirin!..Bilmem, durumu, tüm yönleriyle anlatabildim mi? Kısa ve öz Vanspor'u iyi yönetin, başarılı olun. Harcadığınız her kuruşta Van'da yaşayan herkesin hakkı var onu da akıldan çıkarmayın.

TRANSFER SAYISI 4-5'İ GEÇMESİN

Yapılacak transfer sayısı en fazla 4-5 olmalı. Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıda da takım ruhu korunarak eksiklikler giderilmeli. Vanspor'a yakışanı yapın. Duygularınızla, egolarınızla amatörce kararlar alarak Vanspor'a zarar verecek transferler yapmayın. Sizlere güvenen destek olan sponsor olan başta iş insanları olmak üzere çıkarsız menfaatsiz tribünlerde sizleri detekleyen taraftarın  kıymetini bilin. Vanspor'a gönül veren herkes sizden kurumsal bir yönetim anlayışı bekliyor. Umarım öyle olur. Herkes gibi bizlerde sizlerden şeffaf bir yönetim anlayışı bekliyoruz.

Sezon başında basınla bir araya geldiğinizde hesap verecek bir yönetim anlayışı sergilediniz. Bu zamana kadar hep destek istediniz her fırsatta kulübün giderlerini dile getirdiniz. Sezon başından beri Vanspor'a kim ne verdi kimler destek oldu. Kulübün kasasına toplam ne kadar girdi. Çünkü hep gider konuşuluyor ama gelir konuşulmuyor. Umarım ikinci yarı öncesi bunlar açık ve net şekilde dekontlar halinde kamuoyu ile paylaşılır. Bu duygu ve düşüncelerle takıma, teknik heyet ve kulüp yönetimine başarılar diliyoruz.

Kalın sağlıcakla

Yazarın Diğer Yazıları