Rıdvan Can

DİYARBEKİR MAÇINI ALIN…

Rıdvan Can

Geride bıraktığımız haftada temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor'da oldukça hareketli günler yaşandı. Adıyaman mağlubiyeti sonrası kulüpte sıkıntılı bir haftaya şahit olduk.

Teknik Direktör Turgay Karatekin’in, ekibi ile birlikte istifa etmesinin ardından kulüp yönetimi zaman kaybetmeden takımın başına teknik direktör Erhan Altın'ı getirdi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle evimizde oynamamız gereken Afyon maçının ertelenmesinin ardından haftayı maç yapmadan geçiren Kırmızı-Siyahlılar, Diyarbekir maçı öncesi hem dinlenmiş oldu hem de yeni teknik heyet için bir avantaj oldu.

Çünkü yeni gelen teknik heyetin takımla çalışması ve takımı tanıması açısından iyi olduğu düşüncesindeyim.

"ALTIN İLK SINAVINA ÇIKIYOR"

Büyük umutlarla takımın başına getirilen teknik direktör Erhan Altın, yarın deplasmanda oynayacağımız kritik Diyarbekirspor maçıyla birlikte ilk sınavını verecek.

Play-Off mücadelesi veren Vanspor'un doğu derbisi olarak bilinen bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Bu maçla birlikte transferlerin ve teknik anlamda yaşanan kan değişikliğinin takıma neler katacağını bir şekilde görmüş olacağız. Teknik direktör Erhan Altın ve ekibine hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.

"KAZANMALIYIZ"

Temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor'un play-off, ev sahibi Diyarbekirspor’un ise alt satırlardan kurtulma mücadelesi verdiği ve iki takım açısından da son derece önem taşıyan zorlu bir 90 dakika bizleri bekliyor.

"TARAFTAR, YÖNETİM KENETLENDİ"

Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı zorlu Diyarbekirspor maçı öncesinde hafta sonu Kara-Kobra ve Gölkentli taraftarlar ile kahvaltıda bir araya gelen Silahtaroğlu Vanspor Kulüp Başkanı Mehmet Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, taraftar grupları ile kenetlendi. Yönetimin taraftarlarla buluşmasını kesinlikle doğru buluyorum.

Yönetimler futbolcular ve hocalar herkes geçicidir. Kalıcı olan doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilen büyük Vanspor taraftarı ve sevdalılarıdır.

Yıllardır her türlü fedakarlığa katlanan Vanspor sevdalıları, Vanspor'un yaşaması için olağanüstü bir mücadele ortaya koyduklarını çok iyi biliyoruz.

Kulüp Başkanı Mehmet Avcı ve yönetim kurulu üyelerinin Vanspor'un menfaatleri doğrultusunda hafta sonu taraftarlarla buluşmaları örnek bir davranıştı...

Yarın deplasmanda oynayacağımız Diyarbekirspor karşısında temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor'a başarılar diliyorum...

Yazarın Diğer Yazıları