Rıdvan Can

B.Vanspor Nereye Gidiyor?

Rıdvan Can

 

Neler oluyor Allah aşkına! Birileri çıkıp Belediye Vanspor’un kötü gidişini, kötü yönetilişini anlatsın. Başarısızlığın takım içinde mi yoksa yönetimden mi kaynaklandığını bizlere anlatmaları gerekiyor. Küçük olsun benim olsun düşüncesi iflas ediyor.

Bana göre B.Vanspor'da yaşanan sıkıntılar sadece alınan kötü sonuçlarla sınırlı değil. Ortada kötü bir gidiş var. Vasat futbola yönetim sıkıntıları eklenenice başarısızlık doğal oluyor. Teknik direktör Cahit Sönmez’i başarılı olmasına rağmen,  “soyunma odasına yöneticiler girmemeli”  dediği, profesyonel davrandığı için istifa ettiren yönetim yeni teknik direktör Ramazan Silin’i göreve getirdi ve devre arasında da 4 futbolcu transfer etti.  Buna rağmen alınan sonuçlar ortada.

Beyler, tehlike çanları çalıyor.  Kan kaybını durdurmasanız, bu takım ileriki haftalarda çok sıkıntılar yaşar.  Sayın Belediye Başkanımız Bekir Kaya’dan tek ricam; ortak sevdamız olan B.Vanspor’umuza sahip çıkın. Çünkü başka B.Vanspor yok.

Gelelim hocamız Ramazan Silin’e... Takımın başına geçtiğinden beri kendisi hakkında düşüncelerimi birkaç maç sonrasına bırakmak istedim.  Silin, devre arasında Antalya kampında takımın başına geçti ve 4 önemli transfer yaptı. Yönetim kurulunun tam desteğini arkasına aldı. Lige Şekerspor beraberliği ile başladı ve Arsin deplasmanı 1 puanla dönüldü. İçerde Ayvalıkgücü karşısında 3 puan ve Kayseri deplasmanında 3 puan bıraktı Bu hafta da içerde Anadolu Üküdarspor’a 3 puan hediye etti.  Hocam ne oluyoruz? Nerde başarı.  5 maçta iki beraberlik, iki mağlubiyet ve bir galibiyet. bu sizce play-off hedefi olan bir takım için ve sizin açınızdan başarımı?   Başarı nedir?   Takımda ciddi bir düşüş var. Mazeret aramayın, kimseyi suçlamayın. Bana göre Cahit Hocayı gönderen yönetim egolarını tatmin etmek için yanlış karar aldı.

 

Yazarın Diğer Yazıları