Rıdvan Can

Büyükşehir'e destek zamanı

Rıdvan Can

Mükemmel bir futbolla Karacabey galibiyetiyle kapattığımız 22'nci haftayı geride bıraktık. 36 puanla şampiyonluğa oynayan takımlar arasına girdik. Hafta sonu kritik Bayburt deplasmanı var ve bu maç iki takım açısından son derece önemli bir maç olacak. Bu önemli karşılaşma öncesi Van Büyükşehir Belediyespor'a sahip çıkalım ve destek verelim.

 

Van Büyükşehir Belediyespor camiası olarak taraftarlar, basın, STK'lar Belediyeler ve Van'daki bütün kesimlerin birlik ve beraberlik içinde her ne olursa olsun bu takımın yanında olması lazım şampiyonluk yolunda çok kritik 4 hafta bizleri bekliyor. 23'ncü hafta Bayburt deplasmanı, 24'ncü hafta içerde Kocaelispor, 25'nci hafta deplasmanda Kartal ve 26'ncı hafta da ise Altay'ı ağırlayacağız. Van'daki bütün farklı kesimlerin ortak paydasının Van Büyükşehir Belediyespor olduğu bir şehirde yaşadığımızı unutmayalım... Bu gerçeği göz önünde bulundurarak gerek deplasmanda gerekse evimizde oynayacağımız maçlarda tribünlerde yerimizi alalım olumsuz düşünmeyelim bu takım şehrin takımıdır.

 

Her sezon sonu ligde kalmak için desteğe çağırdığımız halkımızı bu sezon devre arası Valimiz ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın İbrahim Taşyapan ve Van Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Sayın Mehmet Yaşar'ın büyük katkı sundukları, maddi destekleriyle devre arası yapılan nokta transferlerle takım daha da güçlendi deyim yerindeyse şimdi takım oldu.

 

Bu başarıda Başkan vekilimiz ve Valimiz Sayın İbrahim Taşyapan ve Genel Sekreter Sayın Mehmet Yaşar'ın hakkını verelim devre arası takımı sahiplenmeleri ve ekonomik anlamda yaptıkları büyük destekle takıma şampiyonluk yolunda önemli katkılar sağladılar.

 

Van Büyükşehir Belediyespor'un 4 maçını da kayıpsız geçmesi lazım bu dört maçtan en önemli maçın Bayburt maçı olduğunu unutmayalım bu maçta alınacak galibiyetle birlikte moraller de üst seviyeye çıkacak ve bir sonraki hafta Kocaelispor ile

Van'da derbi niteliğinde bir maça daha moralli çıkacağız.

 

Benim bu takımın sezon sonu mutlu sona ulaşacağına inancım tamdır inanmayan maça bile gelmesin olumsuz eleştirilerimizi sezon sonuna bırakalım.Bu takıma şampiyonluk yolunda herkes elinden gelenin fazlasını yapmalı destek olmalı. Özellikle Kara-Kobra taraftarı her daim takımının yanında olmuştur. Burada Kara Kobra dernek Başkanı Ercan Dülger'in çok büyük katkısı ve emeğini görmezden gelmeyelim. Taraftarımız her zaman takımının yanında 12. Adam olarak yerini almıştır. Kalan haftalarda ise taraftarlara fazla çok iş düşüyor. Tüm taraftarlar kenetlenmeli ilin tek profesyonel takımını şampiyonluk yolunda yalnız bırakmayalım başka takımımız yok başarılar…

 

PLAY OFF MÜCADELESİ VERECEK TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM

Van Büyükşehir Belediyespor başta olmak üzere ilin amatör spor kulüplerine de destek verelim bu takımlarımızı görmezden gelmeyelim. Van amatör ligi bilindiği gibi geçen hafta oynanan maçlarla sona erdi. Bu maçların sonunda Bölgesel amatör ligde mücadele etme ve Van'ı temsil etme yolunda Pazar günü başlayacak olan Play Off maçlarında şampiyonluk mücadelesi verecek olan Birlikspor, Yolspor, İpekyolu Belediyespor ve Erciş Gençlik Belediyespor'a Vansesi Gazetesi olarak takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Yazarın Diğer Yazıları