Rıdvan Can

Beklentiler büyük…

Rıdvan Can

Öncelikle Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Çalım başkanlığında oluşan yeni yönetim kuruluna 2017-2018sezonda başarılar diliyorum.

Değerli okurlar, kentin 80 yıllık en uzun soluklu gazetesi unvanına sahip olan Vansesi Gazetesi olarak ilimiz adına yerel haberciliği en iyi şekilde yapmaya çalışmaktayız. Haber ve yorumlarımızla Van'ımızın her metrekaresinde olmaya, Van için gerek sportif anlamda gerekse yerel sorunlar anlamında görevimizi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Haber, makale röportaj ve köşe yazılarımızla doğruları yazıyor, yanlışları hatırlatıyor, sorunlara çözüm önerileri getirmeye çalışarak halkımızla paylaşıyoruz.

Vansesi Gazetesi'ni ve bu köşeyi yakından takip eden okuyucularımız çok iyi bilirler ki, kentin sporuna yaklaşımlarımız bellidir.  Büyükşehir Belediyespor başta olmak üzere amatör spor, salon sporları ilin spor tesis eksikliklerini gazetemizde  sürekli dile getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz.

Sayın Valimiz İbrahim Taşyapan, Genel Sekreterimiz Sayın Mustafa Yalçın ve Van Büyükşehir Belediyespor Başkanı Abdullah Çalım'a taraftarlarımızın mesajım var : "Van'ın marka değeri Vanspor yani şimdi ki, adıyla Van Büyükşehir Belediyespor'u sahiplenelim destekleyelim Van'ı layık olduğu üst liglere çıkaralım. Vanspor bu ilin Türkiye'ye açılan penceresi Vanspor bu ilin tanıtımında en önemli aracıdır. Vanspor bu ilin tek profesyonel takımıdır. Van halkı sizden çok şey bekliyor.

"Bu Lig Van'a yakışmıyor"

Sayın Valim Sayın Genel Sekreterim, Van spor kamuoyu yeni bir vizyonla yola çıkan hedefleri olan Büyükşehir Belediyespor görmek istiyor. Taraftar "Bu sene o sene"  inancıyla büyük bir heyecanla şampiyonluk beklentisi içindedir. Bu beklenti doğduğunda Büyükşehir Belediyesporun bir üst lige çıkması için her türlü desteğin sağlanacağına inanıyorum.

"Duygularla yönetime ve takımımıza başlarılar diliyorum."

Hani derler ya hep "Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer" diye. Son yıllarda yapılan yönetim hatalarının sonucunda kâbusa dönen maçlar izledik. Özellikle son yıllarda ders alacağımız çok hatalarda var. Yeni sezon çalışmaları yapılırken, doğru adımlar atılması özellikle transferlerde dikkatli olunmalıdır.  Bu anlamda yönetime büyük iş düşüyor. Sizlerde takdir edersiniz ki, Van'ın yeri 3.Lig değil, Van'ın layık olduğu üst liglerdir. Kulüp Başkanı Sayın Abdullah Çalım, Spor İl müdürü Nevzat İnanç, Askf Başkanı Ramazan Kıvanç ve Enver Azbay gibi isimlerin yönetimde oluşu Van Büyükşehir Belediyespor'a büyük katkı sunacaktır. Yeni sezonda bu duygularla yönetime ve takımımıza başlarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları