İdris Ortakaya

Yıkılasın Avrupa

İdris Ortakaya

Avrupalı Haçlı Şeytanlar her zaman bize düşmanlık etmişlerdir. Hiç bir dönemde bize dostça bakmamışlardır. Bu Haçlı Şeytanların başında İngiltere gelmektedir. İngiltere tüm Avrupalıların lideri durumundadır. Her türlü şeytanlığı örgütler ve kendisi olayın dışında kalarak mükemmel organizasyonunu uygulamaya koyar.

Osmanlı imparatorluğunun bir numaralı düşmanı olan İngiltere, Haçlılara önderlik ederek Osmanlının yıkılmasına neden olmuştur. İstiklal savaşımızın Anadolu'da başarıya ulaşması neticesinde İstanbul'u terk etmek için istediği tavizleri alarak, İstanbul'dan ayrılmışlardır. Osmanlının bir gecede bitirilerek tarihe gömülmesini istemiş ve istedikleri aynen uygulanmıştır. 1952 yılına kadar ülkemiz yönetimini İngiltere denetlemiştir. 1952 yılından sonra yönetimimizin denetimi ABD ye devredilmiştir.

Bağımsız bir Devlet olma doğrultusunda ki gayretlerimiz baskı ile engellenmiştir. Ülkemizi yöneten hiç bir lider bu baskılara direnememiştir. Direnenler görevlerinden uzaklaştırılmışlardır. Bu gün bu baskılara direnen çok güçlü, cesur ve korkusuz bir liderimiz vardır. Liderimizi sindirmek için her türlü oyunlarını sahnelemişlerdir. Hiç bir oyunları tutmamış. ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanlar büyük bir mağlubiyete uğramışlardır.

PKK, PYD ve DEAŞ denen terör örgütlerini başımıza bela ederek gücümüzü zayıflatmaya çalışmışlardır. Bu kez de mağlup olmuşlardır. PKK ve PYD'yi kara gücümdür diye binlerce silahlarla donatan ABD, bu işten de sonuç alamamıştır. Afrin ABD'nin kara gücünden temizlenmiş durumdadır. Bu temizlik harekâtından Avrupalı Haçlı şeytanlar alabildiğine rahatsız olmuşlardır. Avrupa'nın her ülkesinde bulunan PKK'lı alçaklar hemen hemen her gün eylem yaparak Avrupa'daki Türklere saldırmaktadırlar. Terör örgütünün lideri Avrupa'nın her ülkesinde Devlet başkanı gibi karşılanıp TV'lerinden algı operasyonları yapmasına izin verilmektedir.

Özellikle Almanya da alabildiğince ve pervasızca eylemlerine izin verilmektedir. Camilerimizin bombalanmasına göz yumuluyor. Vatandaşlarımızın evleri ve iş yerlerinin yakılmasına aldırış etmiyorlar. Polis aracının mikrofonu ile terör propagandasının yapılmasına izin veriliyor. Alman güvenlik güçleri ve yöneticileri bu duruma sessiz kalmaktadırlar. ABD ve Avrupalı devletler ülkemize darbe vurmak için kenetlenmiş durumdadırlar.

Ne yaparlarsa yapsınlar. Tam bağımsız Türkiye'nin kurulmasına engel olamayacaklardır. ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanlar mutlaka mağlup olacaklardır. Terör örgütlerini besleyen Avrupalı alçaklar yetiştirdikleri canavarlar tarafından boğulacaklardır. Bu örgütler Avrupa ülkelerinin başına büyük belalar açacaktır. Onlara hareketli günler dileriz

Terör bitme noktasına gelmiştir. Son çırpınışlarıdır. Her yerden büyük darbeler almış ve bitme noktasına gelmişlerdir. Her nerede olurlarsa olsunlar, Türk ordusu onların yaşamalarına fırsat vermeyecektir. Karargâhlarını başlarına yıkıyoruz. ABD ve NATO tarafından yapılan kanallara gömüyoruz. Terör Devletlerinin tamamı başlarına yıkılacak ve yok olacaklardır. Saygılarımla

Yazarın Diğer Yazıları