İdris Ortakaya

Yazdıklarımın Doğruluğu Ispatlandı

İdris Ortakaya

Onlarca yazımda ülke düşmanlarının el ele ihanet içinde olduklarını ifade etmiştim. Bazı arkadaşlarım abarttığımı söyleyerek bunların yan yana olmaları sadece bir  iddiadır. Düşündüklerin tamamen senin hayal ürünündür, dediler. Ben ise ısrarla bu alçakların iş birliği içinde olduklarını tekrarladım, durdum….

Cumhurbaşkanının Amerika gezisinin ilk gününden anti propoganda yapmaya başlayan bu şer güçleri “birlikteliklerini hep beraber sergilediler”. Kimler mi vardı bu ŞER GÜÇLERİNİN içerisinde… PKK, PYD, ASALA, PDY (Paralel Devlet Yapılanması), FETÖ Terör Örgütü mensupları…Türkiye’nin küçük düşürülmesi için ellerinden geleni yaptılar.

Bu alçaklığın adı ihanetten de ötededir. Cumhurbaşkanının Amerika’da Zarraftan dolayı tutuklanacağını söyleyenler, açılış gününde Cumhurbaşkan’ının kalp krizi geçirdiğine yönelik uydurma videolarına kadar hemen her yolu denediler.

Erdoğan düşmanlığını Ülke düşmanlığı ölçüsünde geliştiren bu alçak çetelere gereği mutlaka yapılmalıdır. Erdoğan’a diktatör diyen, faşist diyen alçakların sosyal medyada yazdıkları küfür ve hakaretleri kabullenmek mümkün değildir. Bu nasıl bir diktatör ki binlerce alçakın hakaret ve küfürlerine göz yumuyor.

Herkesin gerçek ve çirkin yüzü açığa çıkmaktadır.

Amerikada birleşerek Cumhurbaşkanımızı protesto edenlere bakınız; PKK orada, PYD orada, Türk solu diye geçinen uyduruk sol terör örgüt militanları orada, FETO’nun uşağı Emre Uslu orada, ASALA Terör örgütü militanları orada. El ele, kol kola birlikte faaliyet içinde olduklarını gizlemeden açıkça birlik ve beraberlik içinde olduklarını tüm Dünyaya isbat etmişlerdir. Demek ki benim yazılarım abartı değildir. İşte buyurun bu tablodakileri görün.

Seksen yıl ülkemizi yönetenler, Amerika ve Avrupa emperyalistlerinin emrinde en güzel bir şekilde emirlerini yerine getirmişlerdir. Bu gün o alçak emperyalist güçlere karşı duran yüzyılın en  büyük lideri vardır. Bu liderin korkusunu yüreklerinde duyan bu alçaklar her yolu mübah sayarak tüm güçleri ile bu korkudan kurtulmaya çalışmaktadırlar. Yine sosyal medyada, “Erdoğan’a kötü haber” başlıklı aptalca ve özlem duydukları bir yazıyı yayınlamaktadırlar. Bu yazının başlığı şöyle "Birleşmiş Milletlerde 17 nisanda oylanacak! LAHEYDE YARGILANACAK!" Bu çirkin algı operasyonları da kullandıkları araçlardan birisidir.

Dünyanın en büyük lideri olarak Amerika gezisini kendisine yakışır bir biçimde tamamlamıştır, Sayın Erdoğan… Hiç kimseden çekinmeden kendi ülkesinin hak ve menfaatlerini en iyi ve en doğru bir şekilde savunan, karşısında bulunan herkesi ikna edebilecek kabiliyette olan önemli bir şahsiyettir, kendisi….

Şer güçler her türlü iğrenç araçları kullanarak Amerikan gezisini sabote etmek doğrultusunda her türlü mecrayı kullanmışlardır. "Allah doğrudan yanadır". Bu provakasyoncuların iş birlikleri ve şeytani yüzleri açığa çıkmıştır. Bu şebeke her geçen gün erimektedir. Eriye eriye biteceklerdir. Tuplumun yanında değersiz bir duruma düşmüşlerdir. PKK bölgemizde Kürtlerin nazarında Kürt düşmanı bir örgüt olduğunu göstermiştir. Bölgede bitme noktasına gelmiştir. Kalıntıları süpürülüyor. Çok yakın bir zamanda bir daha gelmemek üzere gideceklerdir. Halk çocuklarını kandırarak pis ilişkilerin içine sokmuşlardır. Çocukların bu yapıdan kurtulabilme şansları yoktur. Faşist bir örgüttür. Ayrılmak isteyenleri annında infaz etmektedirler. Buraya giren bir daha çıkamaz. Fırsat bulup kaçan ve güvenlik kuvvetlerimize sığınanlar kurtuluyor. Kaçamayanlar ölürcesine savaşmak zorundadırlar. Kürt gençlerinin bir an önce bu cinayet şebekesinin gerçek yüzünü görebilmelerini cani gönülden dilemekteyim. Allah bu yavruları bu pislikten kurtarsın.

Osman Öcalan; PKK, PYD ve Paralel yapının işbirliğini anlatıyor. Bunların tamamı ülkemizin gelişmesinden rahatsız olan ve bize düşmanlık yapan Devletler tarafından organize edildiğini açık bir şekilde ifade etmektedir. PKK’nın HDP’nin ilişkilerini çok doğru bir şekilde ifade ederek, “Türkiye düşmanlarıyla nasıl işbirliği yaptıklarını” mantıklı bir şekilde yorumlamaktadır.

Selehattin Demirtaşın lider olamadığını söylerken militan olduğunu doğru bir biçimde analiz etmektedir. Paralel yapı her ne kadar lider formasyonu vermeye çalışsa da O, Dağın emrinde hareket eden bir militan olmaktan öteye gidemedi.  Benim yıllardır söylediğim "Davul Demirtaş’ın boynunda, tokmak PKK’nın elinde, nasıl vursa öyle ses vermektedir" sözümün doğruluğu da ortadadır. Bu doğruları gören PKK’nın kurucusu APO’nun kardeşidir. PKK kuruluşunda yer almış ve onun felsefesini benimsemiş birisidir. Her hangi bir insan değildir. Osman Öcalanın gördüğü yanlışları inşallah Kürt gençleri de görüp bir an önce bu yanlıştan dönerler. Allah bu şeytani yapıdan bir an önce bu yavruları kurtarsın.

Değerli okurlarım, ben Emperyalizm düşmanı Devrimci bir insanım. Yetmiş yıllık yaşamımın elli yılını insanın mutlu olabilmesi mücadelesine adadım. Halen o doğrultuda mücadele etmekteyim. Yok edin insanın insana kulluğunu. Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine. Tanrının yarattığı en yüce varlıktır insan. İnsana hizmet, Hakka hizmettir. Bu şerefli hizmeti Allah herkese nasip etsin.

Dünyadaki mazlum milletlere yardım elini uzatan Cumhurbaşkanımız Devrimciliği uygulayan insandır. Lafla Devrimci olmak kolay. Önemli olan eylemde Devrimci olmaktır.  

Bizim felsefemizin temelini insan oluşturur. İnsan yaşamı ve mutluluğu herşeyden çok önce gelir. Şeyh Edibali'nin Osman Gazi'ye nasihatında söylediği " İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" vurgusu anlayışımızın özünü oluşturan ifadedir. 

Emperyalizme eğilmeyen, dik duran, onların dedikleri ve istediklerini değil kendi doğrularını yapan, ülkesinde yaşayan her kesimi birinci sınıf vatandaş olarak kabul eden, insanların dinine, diline ve yaşam biçimine saygı duyan, hiçbir vesayete teslim olmayan, halkın iradesine sahip çıkan, halkın iradesinden başka bir iradeyi tanımayan anlayışın sahibine, yüz yılın en büyük Devrimcisi denir.

O büyük Devrimcinin adı Recep Tayip Erdoğan’dır.

Allah yar ve yardımcısı olsun. 

 

Yazarın Diğer Yazıları