İdris Ortakaya

Vatan hainliği nedir?

İdris Ortakaya

Ülkesinde can ve mal güvenliğinin olmadığını yabancı ülkelere duyurarak, turistlerin ülkeye gelmesini engelleme girişimine vatan hainliği denir.

Başka!

Ülkesinin güvenliği ile ilgili gizli bilgileri ifşa etme, bir başka ifade ile "MİT tırlarına el konulmasını gammazlayarak" gündem oluşturmaya çalışanların eylemine vatan hainliği denir.

Ülkesinin sınır boylarında oluşturulmak istenen terör devletine izin vermeyen Devlete karşı direnen ve ülkesinin silahlı gücüne işgalci diyen alçakların tümüne vatan haini denir.

"Bu hükümet dünyanın en doğru işini yapsa da "biz, doğru bir iş yaptıklarını söylemeyiz. Yanlış yaptıklarını savunuruz" diyen alçaklara da vatan haini denir.

Ülkesinin güvenlik sorunları nedeni ile Devletinin almış oldukları kararlara karşı çıkarak muhalefet etmenin adına da Vatan hainliği denir.

LİBYA İLE YAPILAN ANLAŞMA, DOĞU AKDENİZ'DE, ÜLKEMİZE ÖNEMLİ BİR HAREKET ALANI KAZANDIRMIŞTIR. BU BAŞARIMIZDAN, BAŞTA İSRAİL, AMERİKA, MISIR, SUUDİ ARABİSTAN, BAE, YUNANİSTAN VE DİĞER AVRUPA ÜLKELERİ ÇOK RAHATSIZ OLMUŞLARDIR. BİR DE KANAL İSTANBUL'U YAPTIRMAYIZ DİYEN, ÜLKEMİZ DÜŞMANI OLAN BU ÜLKELERE UŞAKLIK EDEN YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİN TAMAMINA VATAN HAİNİ DENİR.

Türkiye'nin yerli otomobili, ülkesini seven herkesi büyük bir sevince boğmuştur.

Mutluluğumuzu tarif edemiyoruz.

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

Toplu iğne dahi yapabilecek kapasitesi olmayan ve bu cesareti gösteremeyen Türkiye'nin, bugün savunma sanayiinde ulaştığı nokta, ürettiği füzeler, tanklar, İHA'lar, SİHA'lar hem bizi çekemeyen ülkelerin hem de yerli işbirlikçilerinin rahatsızlığına yol açmıştır.

İşte bu yerli işbirlikçililer tam bu noktada VATAN HAİNİ pozisyonundadırlar.

Üzülerek belirtmek isterim ki, bu alçak ihanetçilere karşı her hangi bir yaptırım uygulanmamış olması bizleri üzmektedir…

Şimdi ilgililere soruyorum?

Bu ihanetçilerle ilgili neden soruşturma açmıyorsunuz?

Bunların diledikleri gibi TV kanallarında ve yazılı basında, her türlü yalanı ve algı operasyonlarını yaparak halkı kandırmalarına nasıl izin verebiliyorsunuz?

Bu söylemler ifade özgürlüğü ise yerin dibine batsın!

Halen yürürlükte olan yasaları gözden geçirin!

Ülkemiz aleyhine olan maddeleri de lütfen ama lütfen bu yasa maddeleri içerisinden çıkarın!

Devleti yıkmaya çalışan bu ihanet şebekelerinin özgürce çalışmalarına göz yuman her türlü müsamaha "bizi biz yapan değerleri" yok etmektedir.

Allah sonumuzu hayretsin.

Bizi yönetenlere aklıselim ihsan etsin.

Saygılarımla…

Yazarın Diğer Yazıları