İdris Ortakaya

Van'da Ak Parti'de neler oluyor?

İdris Ortakaya

Van AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Çoban basına bir açıklama yaparak "AK Partideki ihanete, haksızlıklara ve usulsüzlüklere artık tahammül edemeyeceğini" söyledi.

Değerli okurlarım, hırsızlık, ihanet, haksızlık ve usulsüzlük her siyasi partide vardır. Dün de vardı bugün de var, yarın da olacak. Bu ahlaki ve vicdanı bir meseledir. İnsanın olduğu her yerde karşımıza çıkabilecek normal hadiselerdir. Her görevlinin başına bir güvenlik elemanı dikemezsiniz. Dikseniz bile bu ahlaksız adamlar onları da kandırır, onu da ortak eder yine dilediklerini yaparlar.

Bu pisliklerden kurtulmak için atananların Allahtan korkan, vicdan sahibi, tertemiz insanlardan oluşması şarttır… Eğer bu seviyede insan bulmakta zorlanıyorsak yönetenlerin robotlardan oluşması en doğru olanıdır… Hiç olmazsa onları “doğru yapmaları konusunda” programlar ve sisteme hakim olabiliriz.

Peki hayat devam ederken bu pislikleri yapanlardan kurtulma şansımız yok mu? Elbette vardır. Tamamen olmasa da önemli ölçüde kurtulabiliriz.

Herkes çok iyi bilmektedir ki; ülkemiz bir kaç cephede savaş halindedir. Zor günler geçiriyoruz. Ülkemiz yeniden kurtuluş savaşı vermektedir. Cumhurbaşkanımız “ben yalnızım” derken partisinin içindeki bu alçakların ve yaptıkları alçaklıkların farkındadır.

Siyasi kariyerlerini kişisel menfaatleri için kullanan, kişisel çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen bu alçakların terör örgütlerinden ne farkları var?

Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız dört dörtük inandığım ve güven duyduğum iki insandır. Gece gündüz, canla başla bu ülke için canlarını ortaya koymuş bu insanlara ihanet edenleri ne Allah ne kul ne de tarih affetmeyecektir. Ülkede bir sürü ihanetçi varken bir de kendi partilerinin içindeki bu alçaklarla uğraşmak zorunda kalmaları çok acı verici bir tablodur. Allah yardımcıları olsun.

80 yılda bu ülke için yapılanlardan daha fazlasını 14 yılda yapabilen bu siyasi partinin gelecekte ülkeyi süper güç haline  getireceği inancındayım. Sanırım AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanı da benim gibi düşünüyor. Bu yüzden partide olumsuz unsurlara karşı savaş açmıştır. Bu kardeşimi kutluyorum. Allah razı olsun.

Bir yerde bir haksızlık bir yolsuzluk varsa o olayı bilip de sessiz kalan o pisliğin ortağı sayılır. Bu ülke namuslu ve inançlı gençlerin omuzlarında yükselecektir. Bu delikanlının yaptığı çok önemli bir olaydır. İlk defa böyle önemli bir olayı yaşamaktayız. İnsanları peygamber mükemmelliğine ulaştıramayız . Ancak içlerine böyle yiğitlerin denetim korkusunu salabiliriz. Bu da önemli ölçüde olumsuz faaliyetlere engel olabilir.

Bu olaydan tüm AK Parti yetkilileri kendilerine ders çıkarmalıdırlar. Van özelinde Türkiye genelinde tüm AK Parti camiası içinde bulunan bu alçaklar bir an önce temizlenmelidirler. Bundan böyle Van ve Erciş denetimimiz altında olacaktır. Ercişten de burnumuza pis kokular gelmektedir. Merak etmesinler takibimiz altındadırlar. Erciş Kaymakamı aynı zamanda Belediye başkanıdır. Çok mükemmel bir bürokrat olarak tanımaktayım. Hizmetlerinden de tüm Erciş halkı memnun. İhaleciler, kişisel çıkarlarını her şeyin üzerinde görenler hariç. Çıkar guruplarına diyorum ki; aklınızı başınıza alın. Dikkatli olun. Her hareketinizi izliyoruz. Yakaladığımız an inanın Cumhurbaşkanımıza kadar iletiriz. Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi bir  türlü uygulamaya giremedi. Çok az sayıda bulunan bir takım dükkan sahipleri paralarını almış olmalarına karşın dükkanları boşaltma konusunda yavaş davranmaları işin gecikmesine neden olmaktadır. Bunun üzerine Erciş Kaymakamı bir ihtar yazısı yazarak dükkanların boşaltılmasını istemiştir. Küçük hesaplar peşinde koşanlar, bir an önce bu isteklerinden vaz geçerek Kaymakama yardımcı olmalıdırlar. Kentsel dönüşümün  tüm Erciş halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

"Her kötü olay iyi bir olayın başlangıcıdır" mantığı ile haraket edersek şunu rahatlıkla söyleyebiliriz… Liderimize onlarca suikast hazırlığı yapıldı. Ancak Allahın yardımıyla her olaydan daha güçlü bir şekilde çıktı.

Dünyanın tüm emperyalist güçleri bizimle savaştı. Çok şükür hepsini mağlup ettik.

FETÖ alçağı darbe girişiminde bulundu halkımızın olağan üstü gayreti ile  püskürtüldü. Daha da güçlendik.

Onlarca bombalı saldırıda bulundular. Yüzlerce şehit verdik. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdik.

ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanlara “Suriye topraklarında güvenli bir bölge oluşturalım” dedik. Kabul etmediler.

Rus Büyükelçisini öldürerek, Rusya ile ilişkilerimizi bozmak istediler. Başaramadılar. Rusya ile daha güçlü bir dostluk geliştirdik.

 

Şu anda tek başımıza, zorunlu olarak Fırat Kalkanı harekatını sürdürüyoruz. Güvenlik Bölgesini oluşturarak hiç olmazsa bize yansıyacak olumsuz tabloyu durdurabiliriz. Astana’da gerçekleştirilecek toplantı ile de inşallah Suriye konusunu tümden çözer, barış dolu bir geleceği insanlığa sunabiliriz.

Son söz şudur: Bu ülkeye kem gözle bakanlar, bu ülke üzerinde hesapta bulunanlar, ister siyasette olsun, ister bürokraside olsun, isterse AK Parti teşkilatlarında olsun mutlaka temizlenecektir.

Güçlü bir yapı ile 2023 hedeflerine ulaşılacaktır.

Saygılarımla…

Yazarın Diğer Yazıları