İdris Ortakaya

Tipik Bir Kılıçdaroğlu Klasiği

İdris Ortakaya

Değerli okurlarım, 1980 ihtilalinden sonra idamla yargılandım. Anayasamızda yer alan 141 ve 142. utanç madderi gereğince iddianamem hazırlandı. Bu iddianameye göre CHP’yi Marksist, Leninist bir çizgiye getirmek için uğraştığım iddiası ile dosya tekamül edildi. Evet biraz doğruluk payı vardı. Ben Devrimci bir çizgide mücadelemi sürdürüyordum. CHP’nin de sağcı bir yapısı vardı. CHP’nin daha insani ve Emperyalizme karşı durabilecek konuma gelmesi için uğraşıyorduk. O dönemde Devletimiz faşist Kenan Evren, ekibi ve emperyalist babaları tarafından yönetiliyordu. Ben namuslu bir Devrimci olarak, ülkemin yönetimine el koyan emperyalizme ve faşizme karşı mücadele ediyordum. Şimdi de olsa yine mücadele ederim.

Biz CHP’yi doğru bir çizgiye getiremedik. Bugün de Kılıçdaroğlu CHP’yi emperyalistlerin kucağına oturtturdu. CHP diye bir parti kalmadı. Milliliği bitti. Ulusalcılığı bitti. Devrimciliği bitti. Atatürkçülüğü bitti. Fetonun tetikçisi yapıldı. PKK’nın ortağı oldu. Şu anda ülkemize ihanet edenlerle iş birliği içindedir CHP.

Kılıçdaroğlu gibi bir felaketin CHP gibi bir Türkiye’nin kurucu ve ulusal partisinin başında olması büyük bir talihsizliktir. Allah hem ülkemizi hem de CHP’yi bu müsibet adamdan ve onun kuyrukçularından kurtarsın.

Öyle bir zamandayız ki; dünyanın tüm emperyalist güçleri birleşerek ülkemize karşı savaş açmış durumdadırlar. Yüz yıl önce ülkemizi işgal edip ve dizayn eden güçler bugün istediklerini yapamamanın sıkıntısı içindedirler. Kendilerine uygun bir yönetim oluşturmak için tüm güçleri ile hareket halindedirler. İçimizdeki hainler, ülkemizi yabancı güçlere şikayet ederek onların müdahale etmeleri için yoğun bir çaba harcamaktadırlar. Bu kadar alçakça davranmanın adına İHANET denir. Gözü dönmüş bu ihanetçiler terör örgütleri ile iş birliği yapmaktan dahi çekinmemektedirler.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesini hiçe sayarak, mevcut yönetimi devirmek için her türlü alçaklığa baş vuracaklarını çekinmeden açıklayan bu ihanetçilere milletimiz gereken dersi veriyor vercektir.

Seçimle, halkın onayı ile iktidar olamayanların elinde bulundurdukları askeri vesayet'te bitince şaşkın bir şekilde saldırılarını giderek şiddetlendirmektedirler.

Bir lidere yakışmayan, ahlak dışı ifadelerle gündem oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu, “Kaset Genel Başkanlığı ile ilgili ifade vermesi beklenirken”, Başkanlık Sistemi üzerinden  “kan pazarlığı” yapmaya başlamıştır.

“Başkanlığı kan dökmeden getiremezsiniz” sözü ne kadar çirkin bir ifadedir. Bu halkın iradesine büyük bir saygısızlıktır. Kimse Başkanlık sistemini zorla kabul ettirecek bir uygulama yapmıyor ki… Millet Meclisinde Anayasaya Başkanlık sistemi maddesini kabul ettirebilecek sayısal bir çoğunluk olmadığı da açık bir gerçektir. Bu taktirde bu maddenin kamuoyuna sunulması mecburiyeti vardır. Halkımız bu sistemi uygun bulursa evet diyecek ya da ret edecek. Halkın bu özgür iradesine sen kim oluyorsun, hangi hakla ambargo koyuyorsun. Kan akıtıyorsun. Halkın iradesini kabul etmiyorsun. Zorla, kanla, kinle, nefretle, ülkeyi parçalama ve bölme istemi ile, iç savaş çıkarabilecek kadar gözü dönmüşlükle ülkemizi nerelere götürmeyi planlıyorsunuz. Size bu fırsatı kim verir? Zavallılar, tüm fırsatları elinizden kaçırdınız. Artık hiç bir gücünüz kalmadı. Fetonuz, PKK’nız, ağa babanız Amerika ve amcalarınız Rusya, İngiltere, Fransa ve diğer haçlı akrabalarınız Türkiye devleti tarafından hezimete uğratıldı. Daha da kendinizi toparlayamazsınız. Bittiniz. Geçmiş olsun.

Seksen yıldır Devletimizin içinde gizli Devlet olarak görev yapan ve zaman zaman Devlet yönetimine el koyan CHP bugün o güçlü imkanını kaybetmiş durumdadır. Bundan böyle hiçbir gizli güç bizi yönetemiyecektir. Herkes halkın iradesine saygı göstermek zorunda olduğunun bilincine varacaktır. Ülkemiz bağımsız bir Devlet olarak varlığını devam ettirecektir. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Bu kötü günler mutlaka geçecektir. Güzel günler bizleri bekliyor. Hiçbir hain güç önümüzü kesemeyecektir. Her türlü olumsuzluğun üstesinden geleceğiz.

Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.

Saygılarımla.

 

Yazarın Diğer Yazıları