İdris Ortakaya

Terörist başı Avrupa'da devlet başkanı gibi ilgi görüyor

İdris Ortakaya

Avrupalı Haçlı Şeytanlar alçaklıklarına yeni bir alçaklık ilave ettiler. Türkiye düşmanı olduklarını her fırsatta gösteren bu alçaklar, bu kez açıkça teröre destek vererek bir kez daha Türkiye düşmanı olduklarını gösterdiler. Terörist başını Devlet başkanı gibi karşılayarak TV programlarına çıkarıp Türkiye hakkında yalan beyanlarda bulunarak algı operasyonu yaratmaya çalışmaktadırlar. İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan bu terörist başı Çekya da gözaltına alınıyor ve iki gün sonra serbest bırakılıyor.

Amerika, İsrail ve Avrupalı Haçlı Şeytanlar, yani, yedi düvele karşı ulusal kurtuluş savaşı vermekteyiz. Güçlü bir Devlet olduğumuzu gösterme imkanı bulduk. Gücümüzden korkan bu alçaklar, bizi güçsüz duruma düşürmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışmaktadırlar. Hiç bir istekleri bizce dikkate alınmamaktadır. Bu onları kahrediyor. Türkiye'nin güçlenmesi, onların zayıflaması anlamına gelmektedir. Yüz yıldır ülkemizi bu alçaklar diledikleri gibi yönettiler. Şimdi ülkemizi biz yönetiyoruz. Onlar hükümsüz durumdadırlar.

ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanların umutları henüz tükenmemiştir. İçimiz de ki kiralık siyasi partileri ve terör örgütlerini yandaş olarak kullanmaktadırlar. Afrin Zeytin dalı operasyonu çok ciddi bir operasyondur. NATO standartlarına uygun olarak dizayn edilen Afrin bölgesinde ki tünel ve savunma kulelerini aşabilmek çok zor bir engeldi. Bu engeli bu bölgede aşabilecek bir ordu kesinlikle yoktur. Türk Ordusunun 15-20 yıllık bir profesyonelleşme sürecinin başlatılmış olması ile savunma sanayiindeki yerli ve milli silahların üretimi Ordumuzu taçlandırmıştır.

En az bunlar kadar öneme haiz olan inançlı ve imanlı bir Ordu ya sahip olmamız başarımıza başarı katmıştır. Teknik le inancın birleşmesi sonucunda bağımsız ve milli bir ordu meydana gelmiştir. Bu ordu Dünyanın en güçlü ordusudur. Ordumuzun yanında yer alan seksen milyon Türk halkı vardır. Yani bizim asker sayımız seksen milyondur. Bu Milli duruş, bu inanç, bu sahiplenme duygusu, bir avuç hain hariç, hemen hemen her yurttaşımızda mevcuttur. Bu yaklaşımı bizim kadar düşmanlarımız da bilmektedirler. Bu birliğimizi yıkmak için içimizde oluşturulan hainler sürüsü ile darbe vurmaya çalışılmaktadır.

HDP, PKK'nın yasal uzantısıdır. Bu tescil edilmiş bir doğrudur. PKK uluslar arası bir terör örgütüdür. Bu da tescillidir. PKK kırk yılı aşkın bir süreden beri ülkemizde on binlerce insanımızın katilidir. Kürd'ü de öldüren Türk'ü de öldüren, çocukları ve günahsız insanları katleden acımasız alçak bir örgüttür. Afrin de kazılmış olan tünellerin tümünün çıkış noktası ülkemize uzanır. Bu alçak teröristler istedikleri zaman tünellerden ülkemize girerek her türlü eylemleri yapabilme imkanına sahiplerdi. Zeytin dalı operasyonu bana göre geç kalınmış bir operasyondur. Başlamış olması önemli bir hizmettir. İnşallah bu gecikmeyi kısa sürede telafi ederler. Afrin den sonra Münbiç harekatı başlatılmalıdır.

Ülkemiz, şükürler olsun ki çok sağlam temeller üzerine inşa edilmektedir. Bundan böyle hiç bir güç bize talimat veremez. Biz dilediğimiz gibi ülkemizi yönetmeye devam edeceğiz. Dünya liderimizin denetimin de, Dünyada söz sahibi güçlü bir ülke olmak için hızlı adımlarla yürümekteyiz. Allah gücümüze güç katsın.

Saygılarımla.     

Yazarın Diğer Yazıları