İdris Ortakaya

Suriye'de ateşkes sağlandı…

İdris Ortakaya

İnsanlığın iflas ettiği bir dönemi geride bırakmanın mutluluğu içindeyiz. Her gün onlarca insanın katledildiği Suriye topraklarındaki drama son verilmesi, barışın sağlanması, insanlık adına bölgemize gelecek huzur ortamının oluşması çok çok önemli bir gelişmedir.

Beş yıldan beri bir milyona yakın insanın katledilmesine göz yuman Birleşmiş Milletler Teşkilatı’nın duyarsız ülkeleri ile silah tüccarı emperyalist güçlerin engellemelerine rağmen Türkiyenin olağan üstü çabası sonucunda mutlu sona ulaşılmıştır. ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanlar bu önemli organizasyon içine alınmamışlardır. Türkiye, Rusya ve İran’ın birlikteliğiyle  başlatılan bu hayırlı adım bölgemizde bulunan diğer ülkelerin de iştiraki ile daha da güçlenecektir. DAEŞ, DHKP-C  vb.  terör örgütlerinin sonu gelecektir.

Bu başarı dik duran, doğrularından taviz vermeyen, doğru bildiğini yüreklice haykıran, dünyadaki haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı isyan eden, tüm mazlum ülkelerin umudu haline gelen Cumhurbaşkanımızın zaferidir.

ABD ve Avrupalı Haçlı Şeytanlar mağlup olmuşlardır. Bölgede bize karşı yürüttükleri açık seçik düşmanlıklarını artık inkar etmeye başlamışlardır. Utanmadan Dünyanın gözlerinin içine baka baka yalan söylemektedirler. ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü daha dün "Biz PYD’yi terör örgütü olarak görmüyoruz. Onlara eğitim ve silah desteğinde bulunuyoruz ki DEAŞ la mücadele etsin" diyordu. Şimdi ise kıvırtmaya başladı…  “Biz onlara silah yardımı yapmadık” şeklindeki sözleri ile pisliklerinin üstünü kapatmaya çalışmaktadırlar. “Türkiye dost ve müttefik ortağımızdır. Bizim için değerlidir” beyanlarını da onlara tükürdüklerini yalattığımız şeklinde algılıyorum.

Gerek Avrupalı Haçlı Şeytanlar olsun gerekse ABD alçakları olsun bükemedikleri bileği öpmek zorunda kalmışlardır. Yüce Allah Dünya Lideri Erdoğanın yar ve yardımcısı olsun.

Eleştirilmeye dahi değmeyecek kadar değersiz olan Ana muhalefet Partisinin Genel Başkanı, Dünyanın takdirle karşılamış olduğu bu barış olayını eleştiriyor…  Cevap vermeden geçemeyeceğim. Her gün onlarca insanın katledildiği bir sürecin sonlandırılmasına, insan olan herkesin mutlu olması gerekirken, Kılıçtaroğlu eleştiriyor. Akıl tutulması içinde olan bu adamdan başka da bir şey beklenemez.

Bundan böyle; Bölge ülkeleri Bölgelerindeki insan katliamına son vermek için Türkiye, Rusya ve İran'ın kordinasyonunda diğer ülkelerin de katılımı ile çözüm yolları arayacaklardır. Bu alçak Emperyalist güçler bundan böyle Bölgemizde oyun kuramayacaklardır. Dünyanın düzeni de kesinlikle değişecektir. Bu önemli değişimin mimarı yüz yılın en büyük devrimcisi  Erdoğandır. Ve, Erdoğan’ı tarih bu yönüyle de gelecek nesillere anlatacaktır…

 Bu kutlu yolda yürüyen Liderimizin yolu açık olsun.

Allah yardımcısı olsun.

Ülkemize onur kazandıran, Dünyada saygın bir ülke konumuna gelmemize vesile olan Cumhurbaşkanımıza minnet ve şükranlarımı sunarım.

2016 yılını unutmayacağım…

Bombalı araçları, el yapımı bombaları, ülkemizi işgal girişimlerini, cumhurbaşkanımıza yapılmaya çalışılan suikastleri, terörü, terörü destekleyen dış ve iç destekçileri, evet, UNUTMAYACAĞIM.

Şu an, 2017 yılına tertemiz bir şekilde girmenin mutluluğu içerisindeyim.

2017 yılının başta ülkemize sonra dünya insanlarına mutluluk, barış ve huzur getirmesi dileği ile saygılarımı sunarım.

Yazarın Diğer Yazıları